10/06/2015

Inspiraatiota hääkattaukseen

Forever Yours-messuilla oli katettu muutama pöytä malliksi toimimaan inspiraatioksi hää- ja juhlakattauksia varten. Kattauksiin oli valittu tällä hetkellä suosituimpia teemoja. Itsessään teema tai tietyt teemavärit häissä on noussut trendiksi, joka on tullut yhä näkyvämmäksii viimeisten vuosien aikana. Häät on tapana rakentaa niiden ympärille ja pieniin yksityiskohtiin panostetaan entistä enemmän. Jos teemahäät halutaan järjestää, kannattaa tarkasti miettiä mikä olisi juuri teille sopiva ja itsenne näköinen. Näin saatte häihin myös omaa persoonallisuutta näkyviin.

Kuvissa kukka-asetelmat ja kattaukset (vintage kattausta lukuunottamatta) on suunnitellut ja toteuttanut Kukkapalvelu Freesin omistaja Maria Rissanen. Kuvista näette, miten taidokkaasti Maria on toteuttanut eri teemoihin sopivat upeat kukka-asetelmat. Freesi toimittaa palveluna kukat hääpaikalle ja myös maljakot ovat vuokrattavissa lainaan. Lisätietoa ja kuvia löydät Freesin kotisivuilta ja Facebookista.

Rustic teema

Rustiikki teema jatkaa häätrendeissä edelleen vahvana. Koska teema on niin suosittu, löytyy rustiikki aiheeseen paljon eri ideoita ja muun muassa hääkirppiksiltä runsaasti ostettavaa edullisin hinnoin. Jos tämä on häidenne teema, olet onnekas, koska somisteita varmasti löytyy! Niitä on myös kiva tehdä itse, jos satut pitämään askartelusta.

Kuva Johanna Kempf
Syysaiheisesta kukka-asetelmasta tulee mieleen sadonkorjuu, syyskuun omenasato ja metsäretki käpyaarteinen. Muista hyödyntää luonnon materiaaleja rustiikki teeman mukaisesti!

Kuva Johanna Kempf
Juhasuunnittelu Orchidean messupisteessä tapasimme hääsuunnittelija Sonja Wikströmin, joka toteuttaa juuri sinun unelmiesi häät. Voit myös vaihtoehtoisesti vuokrata yritykseltä somisteitä juhlia varten.

Itse ottamani kuvat
Rustic teemaisen esillepanon oli toteuttanut myös  printtisuunnitteluun erikoistunut graafinen suunnittelija Marjo Leskinen. Häneltä löytyy varmasti todella kivoja ja erilaisia toteutusideoita hääkutsuihin, printtituotteisiin ja kiitoskortteihin.

Itse ottamani kuva

Talvi

Oma suosikkini oli talvi-teemainen juhlakattaus. Pidin erityisesti korkeasta kukka-asetelmasta, joka toimisivat todella hyvin myös hääpaikkamme pyöreissä pöydissä. Myös kynttilät olivat upean näyttäviä ja servettikoristeet klassisen kauniit. Kuvan kynttilöitä ja pidikkeitä voit muuten tilata Puttipajan verkkokaupasta.

Itse ottamani kuva
Lila  

Itse suosittelen valitsemaan heti hääsuunnittelun alkuun jotkin tietyt teemavärit. Näin kokonaisuus on selkeämpi ja hankintoja on ehkä hepompi tehdä. Vaikea päätös on tietysti päättää itse värit. Etenkin näin syksyllä lila väri on suosittu häissä. Myös itse pidän lilan eri vivahteista, vaikka se ei meidän hääväreissä näykään.


Kuva Johanna Kempf
Kuva Johanna Kempf
 Vintage

Vintagessa näkyy selkeästi koristeiden runsaus ja värien loisto. Kattauksessa on paljon somisteita, joka tekee siitä mielenkiintoisen ja mieleenpainuvan. Vintage nousee uudeksi trendiksi rustiikin rinnalle, ja on tosiaan näyttävä teema. Jos haluat jotakin erilaista ja käyttää mielikuvitusta hääsomisteissa, valitse teemaksi vintage.

Kuva Johanna Kempf
Tätä kukka-asetelmaa oli pakko koskea. Onko varmasti tehty oikeista kukista näin upea asetelma? Ja kyllähän se oli!
Kuva Johanna Kempf

Kuvat

Postauksessa suurin osa käyttämistäni kuvista on ottanut valokuvaaja Johanna Kempf (mainittu erikseen kuvan alla). Kuvat puhuvat puolestaan, ne ovat mielestäni äärimmäisen laadukkaita ja ammattitaitoa tosiaan löytyy. Hän on valinnut itselleen juuri oikean ihmisläheisen ammatin valokuvaamisen parissa, mottona toimii "kuvia ihmisille, jotka rakastavat".

Jos olet vielä hääkuvaajaa vailla, Johannalta löytyy muutamia vapaita lauantaita vuodelle 2016. Myös 2017 häitään suunnittelevien kannattaa varata valokuvaaja hyvissä ajoin. Täältä löydät Johannan nettisivut ja yhteystiedot.

Tässä vielä Johannan taidonnäyte hääparin kuvaamisesta :)

Kuva Johanna Kempf

Löytyikö kattauksista omaa suosikkianne?

Blogiyhteystyö Forever Yours- tapahtuman esillelaittajien kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)