10/22/2015

Inspiraatio: modernit, elegantit häät

Omaa tyyliäni lähinnä ovat klassisen tyylikkäät, elegantit häät. Linjaukset ovat selkeitä ja somisteissa on panostettu erityisesti kukkiin ja kynttilöihin. Ne tuovat häihin ihanaa romantiikkaa ja pehmeyttä. Olen horoskoopiltani vaaka, joten silmää miellyttääkin juuri esteettisyys ja kauniit asiat. Moderneihin häihin on tarjolla paljon eri tyyli-ideoita, joten valinnanvaraa siis löytyy. Näistä pitäisi poimia ne omat suosikit, kun kaikkea ei voi yksiin juhliin paketoida.

Inspiraatiokuvia:

1. Näiden kuvien häissä tyyli on mietitty loppuun saakka ja kuvat todella kertovat sen, että vähemmän on enemmän. Hääpari on yksinkertaisesti upea!

Kuvat

2. Näissä häissä kattaukseen tuovat särmikkyyttä eri korkuiset kukka-asetelmat, jotka jatkavat samaa tyyliä morsiuskimpun kanssa. Lisäksi isot ja elegantit kynttilät sopivat kattaukseen erinomaisesti. Juuri tuon tyyliset kynttilänjalat olisivat meidän hääkattauksessamme täydelliset!
Kuvat

3. Upeat yksinkertaiset pöytäkattaukset,  jotka ovat mukavan "ilmavat". Pöytään ei ole ahdettu liikaa somisteita tai kukkia. Teemaväreinä kulta ja valkoinen. Tämä väriyhdistelmä toisiaankin toimii ja näyttää todella arvokkaalta.


Kuvat

4. Ihana tyylikäs ja raikas ulkoilmakattaus, teema taittuu osittain boheemin puolelle. Kiva idea hääparin pöytään on kuvan yhteinen valkoinen sohva! Tykkään myös siitä, että kimput ovat hieman rönsyileviä, isoja  ja lempeän värikkäitä.
Kuvat
5. Toscanan maisemat lumoavat niin vieraat kuin hääparinkin. Jos pitäisimme pienet, intiimit häät, olisi ihana juhlia näissä henkeäsalpaavissa maisemissa kaikkien läheisten kanssa. Pidän hääparin yksinkertaisesta, romanttisesta tyylistä, joka näkyy niin pukeutumisessa kuin kukissakin. Pöytäkattauksen runsaus ihastuttaa. Kuvista heijastuu kaunis rakkauden taika.

Kuvat
6. Näitä häitä voisi kuvailla yhdellä sanalla: wau! Kaikki mietitty todella tarkkaan ja häihin on todellakin panostettu.Toisaalta mietin, puuttuukohan näistä häistä jo rento fiilis, kun kaikki on niin kaunista ja onko säihkettä jo liikaa? Tuleeko vieraille "glitterähky"? Tosin vieraathan tekevät juhlan ja näissä häissä olisi kyllä ollut mahtavaa olla vieraana ja ideavarkaissa ;)!

Kuvat

Onko teille tulossa kuvien tyylisiä hääkattauksia tai somisteita?
Mikä oli oma suosikki kokonaisuutenne? Mielestäni nämä kaikki kokonaisuudet oli kauniita ainakin kuvien perusteella. Kallistun ehkä eniten kokonaisuuksiin numero 1. ja 2.

5 kommenttia:

 1. Kaunista! Kaikki kokonaisuudet oli varsin tyylikkäitä, mutta ehkä suosikiksi nousi kuitenkin tuo nro 1. Ja todellakin, vähemmän on enemmän :)

  VastaaPoista
 2. Haha, en tiennytkään, että nuo ovat vaa'alle ominaisia luonteenpiirteitä. Ilmankos! Yksi vaakamorsian siis ilmoittautuu! :) Tämä postaus voisi niin olla minun kirjoittama, sanasta sanaan. :) Modernia, eleganttia ja tyylikkyyttä. Ja todellakin, less is more. <3 Oma suosikkini on ehdottomasti 1., jonka kaltaista tyyliä mekin haemme. Myös 2. kuvasarja on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva seurata myös toisen vaakamorsiamen hääsuunnitteluja! Meidänkin häissä tulee näkymään juuri kuvasarja 1. tyyliä :). Tuohon tyyliin sopii todella hyvin sinun pukusi!

   Poista
 3. Ja unohdinko mainita sanan klassisuus modernin rinnalla? Taisin unohtaa. Sitä pitää olla. :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)