10/14/2015

Hurmaava Häät-lehti lehtipisteissä!

Uusin Häät-lehti on vihdoin ja viimein ilmestynyt lehtipisteisiin. Innokkaimmat pääsivät hankkimaan lehden jo etukäteen viikonlopun Save the Date-messuilta, mutta nyt se on kaikkien saatavilla. Itse olen lehtien suuri kuluttaja. Minulla on tapana ensin selata lehdet nopeammin läpi ja lukea vain ne eniten silmiinpistävimmät artikkeli. Sitten kun on enemmän aikaa, otan kupin kahvia ja ehkä jopa palan suklaata ja uppoudun lehteen tarkemmin. Näin lehden läpikäyminen vie enemmän aikaa, ideat jäävät paremmin mieleen ja lehteen on kiva palata uudelleen.
Pieni kurkkaus siihen, mitä Häät-lehti pitää sisällään

Lehdessä on aina paljon mielenkiintoista luettavaa ja itseasiassa ajattelin nyt viikonloppuna paneutua siihen vielä syvemmin. Toimin esilukijana lehdelle art deco & vintage artikkeliin liittyen. Vaikka meidän häitä ei rakenneta näiden teemojen ympärille on teema niin runsas ja monipuolinen, että sieltä on helppo poimia kauniita yksityiskohtia moneen eri tyyliin liittyen.


Erityisesti pidin art decon & vintagen pehmeistä sävyistä ja tästä näyttävästä sampanjatornista! Rantautuukohan Suomeenkin jenkkilästä ihana tapa, jossa hääpari kaataa yhdessä juomaa laseihin tornimaisesti? Tästä saisi nimittäin todella upeita kuvia ja vieraille hieman lisää luksusta. Vintagessa silmääni miellyttää vanhan ajan huuma ja samanaikaisesti säväys modernia säihkettä.

Olette ehkä huomanneet, että pidän todella paljon erilaisista tapahtumista ja etenkin juhlien suunnittelusta. Tai nyt ainakin tiedätte sen. Joskus ollaan toisen kaasoni kanssa jopa vitsailtu, että jos hän saa joskus lapsia, suunnittelen joka vuosi lapselle synttärit eri teemojen mukaisesti tietysti sankarin toiveita kunnioittaen :D. Hääsomisteista ja teemoista muutenkin inspiroituneena välillä ärsyttää, että isoja  juhlia on niin vähän. Hääprojektin jälkeen olen jo alkanut miettimään parin vuoden päästä tulevia pyöreitä vuosia, nimittäin kolmekymppisiä. Synttäreitä minulla on ollut tapana viettää sulhon ja ystävien seurassa, mutta viimeksi taisin "kunnolla" juhlia 25-vuotispäivänäni. Olemme molemmat syntyneet samana vuonna. Sulho maaliskuussa ja minä syyskuussa. Voisimme pitää kesällä yhteiset kuusikymppiset ja tällä hetkellä vahvana vaihtoehtona olisi juuri vintage teemaiset juhlat.Häämatkapostaukseen liittyen ilahduin siitä, että lehdessä löytyi erittäin kiinnostava ja kattava artikkeli Yhdysvaltojen länsirannikosta. Tarkemmin sanottuna Kaliforniab Palm Springistä. Kohde tarjoaa lomailijoille rentoa lämminhenkistä tunnelmaa, jonka kuvittelisi olevan melkoinen vastakohta hektiselle Los Angelesille. 

Sulho ei ole häät lehtien lukijakuntaa, mutta kun näytin hänelle kyseistä artikkelista, lehti lähti kirjaimellisesti käsistäni :D. Täytyy myös kertoa, että sulho tarkasteli Palm Springiä uudeksi häämatkakohde vaihtoehdoksi jos päädymme kiertämään Etelä-Kaliforniaa. Taisi siis artikkeli osua ja upota sulhoon ;). Häät-lehti onkin todella monipuolinen, jokaiselle löytyy jotakin.


Yksityiskohdat hurmaavat Antti ja Anna Raannan lämminhenkisissä häissä. Tykkäsin erityisesti tarkkaan mietitystä väripaletista ja kaasojen kauniista mekoista. Myös morsiamen huntu oli upea!


Muista myös tsekata lokakuussa ilmestyvä Häät digilehti. Ps. Katsokaa miten kauniit selät noissa oikeanpuolimmaisissa häämekoissa on. Ei voi muuta kuin vain huokailla ihaillen!


Tätä ja paljon muuta sisältää uusi lokakuun numero.

Oletteko te jo ehtineet tutustua lehteen? Mitä tykkäsitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)