9/23/2015

Lumi Roosa nauha -sormuksen lanseeraus

Sain kutsun Olli Johan Lindroosin Lumi Roosa nauha -sormuksen lanseeraustilaisuuteen Helsingin keskustan Stockmannille. Tilaisuus järjestettiin  22.9.2015 E. Lindroos Oy:n liikkeessä yhdessä Roosan nauhan kanssa, joka tukee kotimaista syöpätutkimusta. Omaa sydäntä lähellä on juurikin hyvän asian puolesta järjestettävät tapahtumat, joten tottakai halusin olla mukana. Koska kutsu oli avec, pyysin muutaman ystäväni paikalle.

Tilaisuus oli intiimi ja lämminhenkinen. Paikalla oli tietysti sormuksen suunnittelija Olli Lindroos perheineen. Lumi sormus on äärimmäisen kaunis, romanttinen ja klassinen. Vaaleanpunainen kivi kuvaa herkkyyttä ja taistelun tahtoa. Jokaisesta myydystä sormuksesta lahjoitetaan 186 euroa syöpäsäätiölle. Lisäksi yksi onnekas voittaa tämän sormuksen. Anna omat rohkaisevat sanat ja osallistu arvontaan täältä.


Vaaleanpunainen on monisävyinen väri.
Herkkä rosa hurmaa hauraudellaan,
räikeä pinkki herättää rohkeudellaan.
Hentous ja taistelijan tahto.
Siihen liitetään rakkaus ja onni.
Se on väri, jolla kerrotaan herkimmät tunteet niille,
jotka ovat elämässämme kaikkein tärkeimpiä.
Se on naisellisuuden, hempeyden ja hyväntahtoisuuden väri.
Se on meille. Ja meidän tarinoillemme.


Lisäksi paikalla oli Katri Niskanen, joka on suunnitellut vuoden 2015 Roosa nauhan. Tämän vuoden nauhassa on nähtävillä auttamista symboloivat kädet. Kädet muistuttavat meitä siitä, että pienilläkin teoilla voi olla niiden saajalle suuri merkitys.

”Pienillä teoilla on väliä. Haluan omalla panoksellani tukea syöpätutkimusta, sekä kannustaa ihmisiä huolehtimaan itsestään ja toisistaan. Suunnittelin kädet nauhaan symboloimaan auttamista ja välittämistä”, Katri kertoo. Lähde


Rintasyöpä on länsimaisten naisten yleisin syöpätyyppi: 
noin joka kymmenes nainen sairastuu siihen elämänsä aikana

Olli Lindroos kysyi tilaisuudessa osuvasti "kuinka moni tuntee jonkun, joka on sairastanut rintasyövän?" Lähes jokaisen käsi nousi ylös. Se oli koskettava hetki. Syöpä muistuttaa meitä elämän hauraudesta, nauttimaan pienistä asioista arjessa ja iloitsemaan elämän suurista asioista kuten rakkaudesta.

Rintasyöpä koskettaa minua erityisen paljon, koska useampi lähisukulaiseni on kyseisen syövän sairastunut. Näissä tarinoissa on ollut onnellinen loppu, sillä he ovat voittaneet syövän. Aina valitettavasti niin ei käy, joka riipaisee sydämestä surullisesti päättyneen taistelutarinan kuullessani. Tietysti myös itselläni on käynyt useamman kerran mielessä, sairastunko itse joskus (rinta)syöpään, onko minulla rintasyöpään altistava geeni, koska lähisukulaiset ovat tämän syövän sairastaneet. Olen kuitenkin päättänyt, että ainakaan tässä vaiheessa en halua sitä tietää.


 Paikalla olivat myös Girl like me-nuorten naisten itsetuntokampanjasta tutut Janni Hussi ja Lotta Hintsa


Tarjolla oli mm.rose skumppaa ja Vaasan kanelikierrepullaa, joka on myös mukana Roosa nauha keräyksessä
Nimensä mukaisesti pukukoodi oli "Pink is the new black"


Haastan jokaisen tämän postauksen lukeneen henkilön ostamaan roosa nauhan. 
Pieni teko, suuri merkitys. 


Roosan nauhan voit ostaa seuraavista ketjuistaLindex, Prisma, S-market, Alepa, Sale, ABC-Market, Sokos, Emotion, Yliopiston Apteekki, Taito Groupin käsityömyymälät sekä paikalliset syöpäyhdistykset.

2 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä tosi kaunis sormus! Jos itsellä olisi valkokultaiset sormukset niin voisi olla hyvä vaihtoehto myös vihkisormukseksi :)
  Sain myös kutsun tapahtumaan, harmi kun en päässyt kun olisi ollut hyvä ja itseäkin lähipiiristä koskettava aihe :) Mulla on roosa nauha-lattianpesumoppi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tosiaan sopii aika hyvin kaveriksi monen valkokultaisen sormuksen kanssa :)
   Harmi, ettet päässyt (Oulusta onkin hieman matkaa), mutta varmasti olit hengessä mukana :).
   Tärkeä aihe tosiaan!

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)