9/24/2015

Lomafiilis

Sain sulholta ihanan synttärilahjan, lähdetään nimittäin Malagaan pidennetylle viikonloppulomalle! On kyllä erittäin mieluinen lahja! Matkakohde ei tullut yllätyksenä, vaan kohdetta pohdittiin yhdessä useita kertoja. Ensin mietimme Roomaa, sillä emme kumpikaan ole käyneet siellä. Matkan päämääräksi valikoitui kuitenkin Malaga, koska Roomasta ei tuntunut löytyvän meille sopivaa hotellia hinta-laatusuhteeltaan. Espanja oli hyvä vaihtoehto, koska siellä on vielä ihanan lämmintä, saamme nauttia kadun kulmassa tapaksia viinin tai sangrian kera ja itseasissa Mikan toinen bestmaneista asuu siellä tällä hetkellä vaimonsa kanssa. Aiomme tietysti matkan aikana tavata myös heidät ja varmaan häistäkin tulee jotain puhuttua. Yritän kuitenkin pitää häävapaan loman ja keskittyä olennaiseen, eli shoppailuun! Ja sitä todella odotan!!!

Kyseessä on siis minun 28v synttärit. Tällä kertaa ei ole ikäkriisiä tai muutakaan, vaan oikein mielelläni täytän taas vuosia. Syy tähän löytyy siitä, että menen siis 28-vuotiaana naimisiin! Jee :). Ei minulla ole väliä minkä ikäisenä menen naimisiin vaan se, että viimeistä vuotta mennään neitinä ja ensi syyskuussa juhlinkin synttäreitä rouvana :D. Kuulostaa nyt hieman oudolta ajatukselta, mutta kyllä siihen ehtii totutella ja onneksi luulen että minua ei rouvitella vielä moniin vuosiin.

Kuva
Jos minulla ei olisi vielä hääpukua tilattuna, kävisin ehdottomasti katsastamassa Malagan hääpukuliikkeiden mekko- ja asustetarjonnan. Itseasiassa siellähän on kymmeniä hääpukuliikeitä. Asusteita, kuten huntua en ehkä uskalla ostaa, koska en pysty sovittamaan sitä hääpukuni kanssa. Voidaan siis ihailla hääpukuliikkeiden näyte-ikkunoita tällä kertaa.

Löysimme Malagan keskustasta todella kivalta vaikuttavan hotellin, jossa etenkin aamiaista on kehuttu erittäin paljon. Hotelli sijaitsee isoa ostoskeskusta lähellä, kovin kauas ei siis tarvitse suunnata ostoksia tekemään. Vaikka häitä yritän olla miettimättä loman aikana, olisi tietysti kiva jos löytäisin toiset hääkorkkarit ja yhdet matalat kengät, jotka voin sitten tarvittaessa vaihtaa hääpäivän aikana. Aion katsella myös potentiaalisia vaimousmekkoja. Täysin shoppailuhulluksi ei voi ryhtyä. koska häitä varten on edelleen paljon säästettävää. On kuitenkin kiva ostaa kerralla enemmän vaatteita ulkomailta, jotta ei törmää samoihin vaatteisiin jokaisella vastaantulijalla täällä Suomessa.

Kuvat hotellin sivuilta täältä

Tässä muuten vielä sääennustukset Forecalta :)
Lomalla ollaan kirjaimellisesti, eli myös sosiaalisesta mediasta ollaan nyt loman ajan tauolla :) Luulen, että tässä ollaan jo melko poikkeuksellinen nuori pari, mutta haluamme unohtaa arjen hektisyyden hetkeksi.

Choco pitää kämpppämme pystyssä siskoni hyvässä hoidossa :)


Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)