9/06/2015

Liebster award
Olin todella iloinen saadessani Cause all of me loves all of you-blogia kirjoittavalta Pauliinalta, Something blue and borrowed Jasminilta ja Helmikuun morsian Hennalta Liebster award palkinnon. Koska Pauliina ehti laittaa viestin ensin, otan haasteen häneltä vastaan. Kiitos paljon teille kaikille :)

Liebster award olikin uusi juttu minulle, mutta todella kiva sellainen. Mielestäni on hauska lukea myös muista bloggaajista lisää, joten tietysti laitan palkintona kysymykset myös muutamalle muulle bloggaajalle :). Tarkoituksena on nostaa esille uusia blogeja muiden tietoisuuteen. Palkinnon antaja esittää 11 kysymystä, joihin palkinnon saaja vastaa omassa blogissaan ja heitetään uudet kysymykset niille bloggaajille, jotka itse palkitsee.

Pauliina oli esittänyt seuraavat kysymykset:

1. Mikä on paras muistosi lapsuudesta?
Vaikea kysymys... en voi väittää, että oma lapsuuteni/ nuoruuteni on ollut helppo, mutta kyllä sieltä hyviäkin muistoja löytyy. Varmaankin se, kun otimme Jori-koiran :)

2. Mitä sinulta löytyy normaalisti käsilaukustasi?
Löytyy ja paljon: kännykät (työ+oma), kalenteri, huulikiilto, puuteri, purkkaa, lompakko, passi, matkakortti jne.

3. Mikä on parasta arjessasi?
Työ, harrastukset, sulhanen, ystävät ja Choco :) 
Arki sujuu omalla painollaan ja aika menee hirmu nopeasti.

4. Mikä sinua ärsyttää toisissa ihmisissä?
En ole aamuihminen, joten aamulla ihmiset ärsyttävät minua enemmän, mutta en tietenkään näytä ärsytystä muille. Ainakin nämä asiat ärsyttävät työmatkalla: jos joku mäyskyttää purkkaa, kävelee liian hitaasti edellä kun on kiire, polttaa tupakkaa edellä/ pysäkillä, kiroilee paljon jne. Yleisesti sellaiset ihmiset ärsyttävät, jotka eivät pidä lupauksiaan. Itse pyrin pitämään kiinni kaikista tekemistäni lupauksista. Myös sellaiset ihmiset ärsyttävät, jotka eivät tee asioita kunnolla tai loppuun saakka. Myös ylimieliset ihmiset eivät ole mieleisiäni.

5. Missä tilanteessa sinulle sanottaisiin "tää on niin tyypillistä sulta"?
Hmm... päättämättömyys ja esim.vaatteiden vaihto : Tyyliin mulla ei oo mitään vaatteita kun ollaan lähdössä viettämään iltaa.

6. Millaisesta urheilusta pidät eniten?
Eniten pidän juoksusta ja kunnon salitreenistä

7. Miten olet tavannut puolisosi?
Tapasimme baarissa. Oli torstai-ilta elokuussa ja kummankaan ei pitänyt lähteä käymään sinä iltana ulkona. Mun sisko ja Mikalla kaveri halusivat lähteä käymään muutamilla ja tavattiin sitten sattumalta Kallessa. Molemmat olivat siis aivan selvinpäin ja juteltiin ehkä 10min. Vaihdettiin kuitenkin numerot ja siitä se pikkuhiljaa lähti etenemään.

8. Mistä haaveilet?
Toivoisin, että voisimme elää onnellisina ja pitkään parisuhteessamme ja olla terveitä. Haaveena on löytää kiva rivitalo, edetä työuralla ja saada kaksi tervettä lasta. Haluan tarjota lapsille turvallisen, ehjän ja välittävän kodin. Haavena on olla hyvä äiti, joten vaikka ura on tärkeä asia, menee perhe edelle.

Välillä näin hääsäästökuurin aikana tulee se lottovoittokin mieleen, mutta en lähes koskaan muista edes lotota :D
 
9. Toimitko parhaiten yksin vai ryhmässä? Miksi?
Riippuu oikeastaan mistä on kysymys. Esimerkiksi yleensä työtehtävät hoidan hyvin itsenäisesti ja olen todella omatoiminen. Toisaalta erilaiset projektit, kuten polttarit, esitykset tai muut jutut on kiva suunnitella ja hoitaa yhdessä porukalla.

10. Millaiset olisi unelmatreffisi?
Unelmatreffit olisi romanttisessa ravintolassa meren rannalla pitkän kaavan mukaan.

11. Mikä on parasta häiden järjestämisessä?
Tykkään suunnitella ja järjestää erilaisia juhlia ja illanistujaisia. Häät ylittävät tietysti kaikki aiemmat juhlat. On ihanaa aikaa suunnitella häitä ja yhteisen elämän aloittamista. Olen niin romanttinen ja herkkä ihminen, että muutaman kerran on kyyneliäkin nähty. Onneksi yleensä niitä onnenkyyneliä :D Tietysti kiva seurata myös muiden hääsuunnitelmia niin hääblogien kautta. Pitää vaan muistaa nauttia tästä ajasta, suunnitella rauhassa ja uskoa omiin visioihin.Palkiton lähtee seuraaville bloggaajille:
I said yes
Meidan matkalla

Palkinnonsaajille esitän seuraavat kysymykset:

1. Millä perusteella valitsitte hääpäivän ajankohdan?
2. Mikä on parasta tulevassa miehessäsi?
3. Entä ärsyttävintä?
4. Minne lähdette häämatkalle?
5. Mikä on romanttisin asia, jonka miehesi on tehnyt sinulle?
6. Oletko hyvä säästämään?
7. Mikä on unelmasi?
8. Aiotko ottaa miehesi sukunimen?
9. Mikä saa sinut iloiseksi?
10. Mikä on lempiruokasi?
11. Mikä on mottosi?

1 kommentti:

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)