9/15/2015

Let love sparkle

Tykkään todella PALJON kaikesta säihkyvästä. Haluaisin, että häissämme näkyy otsikon mukaisesti niin rakkaus kuin säihkekin. Tietysti niin, että kokonaisuus on tyylikäs ja moderni.

Tähtisädettä ja ilotulituksia?

Talvihäihin sopii upeasti tähtisädetikut ja ilotulitukset. En ole aivan varma miten ne toimivat elokuisissa häissä, kun illat eivät ole vielä niin pimeitä.Lisäksi pelkäisin mekon puolesta, koska yksikin kipinä saattaa polttaa ikävästi reiän mekkoon. Toisaalta tulisi kyllä niin upeita kuvia, ettei ideaa voi täysin poissulkeakaan. Luulen, että 90-luvun lopulla ja 2000-luvun alkupuolella oli ilotulitusten järjestäminen hääjuhlassa se in juttu. En ole itse ollut häissä, joissa ilotulitusta olisi järjestetty. Meidän juhlapaikka olisi siinä mielessä ideaalinen juuri ilotulitukselle, että se sijaitsee meren läheisyydessä.

Kuva
Jos meidän häihin ei tule tähtisade kujaa niin olisi kiva "maalata ilmaan" joko kuvien mukainen sydän tai love teksti <3. Olen aivan ihastunut näihin kuviin, ne vaan on niin upeita ja ilmassa on ihanaa rakkauden taikaa! Näistä saisi todella kivat kiitoskortit vieraille tai teetettyä esim.canvas taulun kotiin muistoksi.Ihana, yksinkertaisesti kaunis pöytäkartta. Tosin kulta ei ole häissämme teemavärinä, joten tämän tyylinen hopealla pohjalla olisi täydellinen. Enemmän oikeastaan löytyykin juuri kultaisella "glitterillä" olevia ideoita. Kulta värinä on kyllä todella arvokas ja tyylikäs, mutta jostain syystä pidän enemmän hopeasta.

Kuva

Hääpaikassa pöytiimme tulee valkoiset tyylikkäät pöytäliinat. Olen kuitenkin miettinyt, että olisi mahtavaa, jos meidän pöydässämme olisi kuvan tyylinen sädehtivä pöytäliina. Jos vastaava pöytäliina löytyy jostain edullisesti, niin saattaapä hyvinkin näkyä häissämme.

Lisää kuvateksti

Nykyään saa säihkettä joka paikkaan, myös ruokaan! Kakun kanssa voisi olla tarjolla esim. macaronssit, joissa olisi ihanaa glitterkimallusta.Tai sitten vieraille voisi antaa vieraslahjaksi jonkin pienen karkin tai leivoksen kauniissa paketissa.

Kuvat
En ole vielä päättänyt tuleeko minulle perus ranskalainen manikyyri, vai jotain tämän tyylistä kynsiin. Oikeanpuolimmaisen kuvan kynnet miellyttävät eniten silmääni, ne ovat hillityt mutta kuitenkin kauniit. 

Kuvat
Keskimmäisessä kuvassa on kiva DIY idea paikkakorteille. Eli maalataan siis pullonkortit glitter maalilla/spraytaan ne. Hiuskiinteellä saa kiinnitettyä glitterin niin, ettei sitä ole joka paikassa. Nuo koru koriste kynttilät ovat mielestäni todella kauniit. Onkohan ne vain koristeeksi tarkoitettu vai voiko niitä oikeasti polttaa?


Ainakin se on selvää, että häissämme tullaan näkemään säihkettä mm. koruissa, kengissä, hääpuvussa, kaasojen mekoissa ja luulen, että jollakin tapaa myös sisustuksessa/paperituotteissa. Ideoita on vielä sen verran paljon, etten vielä osaa tehdä päätöstä koristeiden suhteen.

Tuleeko teille glitteriä, ilotulituksia tai jotakin siltä väliltä?

2 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta! :) Itsekin rakastan glitteriä, mutta tiedostan että siitä voi helposti tulla "ähky" ja mikäli kokonaisvaikutelman haluaa pitää tyylikkäänä, pitää kimalteen kanssa olla maltillinen. Mutta esim tällaisina kollaasin yksityiskohtina määrä olisi just sopiva. Itsekin olen metsästänyt tuollaista glitter-pöytäliinaa, mutta ruusukultaisena. Ebayssä ovat melko kalliita, joten toivon että jostain sellaisen löytäisi edullisemmin. Saa siis vinkata jos löytyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan helposti voi tulla liian sekava/halvan näköinen kokonaisuus, jos glitteriä on liikaa. Lisäksi glitter sopii ehkä paremmin juurikin talvihäihin yhdessä valkoisen kanssa. Kiva nähdä millaiselta teillä näytää häiden kokonaisuus, varsinkin kun juhlapaikkanne on niin upea! Ei ole enää kauhean pitkä aika häihinne <3

   Jos löydän jostain edulliseen hintaan, niin ilmoittelen ja sama juttu, mulle saa myös vinkata :)

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)