9/15/2015

Ihania häätapahtumia tulossa

Syksyn tullen illat pimenevät ja sää viilenee. Valoa syksyn ja talven varalle saadaan ihanista lämminhenkisistä tapahtumista, joita järjestetään Helsingissä. Kyseiseen postaukseen on siis listattu juurikin Helsingin tapahtumat, toki häähuumaa on tarjolla myös muillakin paikkakunnilla!

Save the date- Hyvän mielen häämessut Helsingissä 10.-11.10.2015

Häätapahtumien syksy starttaa Save the Date häämessuilla. Meissuilla on paljon eri alojen näytteilleasettajia, muotinäytöksiä ja vinkkejä häitään suunnitteleville ihmisille. Kävin myös itse viime vuonna Save the date messuilla Kaapelitehtaalla. Messut olivat kivat ja jonkin verran ideoita sain tulevia häitä varten, vaikka sillä kertaa ei mitään konkreettista tarttunut mukaan.

Tässä esim. kiva paketti morsiamelle ja kaasolle: Kahden hengen kimppalippu 15 €, sisältää sisäänpääsyn kahdelle, bussikuljetuksen Kiasmalta Koskenrantaan ja narikkapalvelun. Messuliput nyt ennakkomyynnissä Tiketissä.

Lisätietoa Hyvän mielen häämessuista täältä.
I love me- Ole tärkeä itsellesi Helsingissä 16.-18.10.2015

Varsinaisesti häämessuista ei ole kyse, kun puhutaan Helsingin messukeskuksessa järjestettävistä I love me-tapahtumasta. Kyseisiltä messuilta löytyy hyviä vinkkejä niin kauneuden ja terveyden saralta kuin myös mahdollisesti juuri ne oikeat hääkorut tai täydellinen vihkisormus! Ainakin viime vuonna messuilla oli hyviä tarjouksia ja bongasin itselleni upean sormuksen, vaikka tosion se ei sieltä heti mukaani lähtenytkään.

Haluaisin ennen häitä käydä kosmetologilla, joten olisi kiva vierailla eri kosmetologien messupisteillä. Lisäksi hampaiden valkaisu on aikomuksena tehdä meille molemmille ja voisin keskustella siitä lisää suuhygienistien/hammaslääkärien kanssa messuilla. Ehkäpä jonkin messutarjouksenkin voisi hyödyntää.
Lisätietoa messuista löydät täältä.Mennään naimisiin häämessut Helsingissä 16.-17.1.2016

Ne varsinaiset aidot ja oikeat häämessut! Varsinkin jos ei muuten ole vielä käynyt häämeissuilla, niin näille suosittelen ehdottomasti menemään. Olimme tämän vuoden tammikuussa sulhon kanssa kyseisillä messuilla ja ne oli molempien mielestä parhaimmat häämessut, joilla olemme olleet. Sulhokaan ei ahdistunut hääjutuista, päinvastoin. Hän itsekin motivoitui ja teki paljon ehdotuksia tulevien häidemme suhteen. Messuilla on niin mahtava häähuuma päällä, että jo sen johdosta kannattaa messut kokea.

Kyseisillä messuilla on myös hauska katsoa muotinäytöksiä ja täältähän saa vinkkejä muutkin kuin itse hääpari. Näitä siis jo kovasti odotellaan. Ja mikä parhainta, kun messuilla kysytään milloin olemme menossa naimisiin on niin epätodellista vastata että tänä kesänä!!!


Love me do Helsingissä 23.1.2016

Love me do tapahtuma onkin minulle ihan uusi juttu. Heti kihlautumisesta alkaen aloitin hääblogien lukemisen. Muutamien bloggaajien sivuilta olen bongannut Love me do ehdokkuuden, mutta en tarkemmin tienyt itse tapahtuman sisällöstä ja millä perusteella ehdokkaat valitaan. Nyt kuitenkin itse bloggaamisen aloittaneena kävin mielenkiinnolla tsekkaamassa  Love me do tapahtuman nettisivut. Tapahtumaan on muuten vapaa pääsy, eli sinne aioin itsekin tietysti suunnata. Kiva myös tavata muita morsioita, jotka bloggaavat :).

Tapahtumassa palkitaan hää-aiheiset blogit kolmessa eri kategoriassa:

Vuoden hääblogi 2016 (yksityinen blogi)

Vuoden 2016 uusi tulokas (vuonna 2015 aloitettu blogi)

Vuoden kaupallinen hääblogi 2016 (ammattilaisblogi häistä tai häihin liittyvästä aiheesta)


Omaa lempparia kävinkin jo itse ehdottamassa. Voit käydä äänestämässä omaa suokki hääblogiasi täällä.

Vuoden Hääblogi 2016 (yksityinen)
Vuoden 2016 Uusi Tulokas (vuonna 2015 aloitettu blogi)
Vuoden Kaupallinen Hääblogi 2016 (ammattilaisblogi häistä tai häihin liittyvästä aiheesta)
- See more at: http://www.lovemedo.fi/comment/reply/205#comment-form
Aiotteko te osallistua näihin tapahtumiin?
P.s Jos näette minut joillakin messuilla, niin tulkaa rohkeasti juttelemaan :)


Ilmoita suosikkisi Vuoden Hääblogi -äänestykseen!
Vuoden parhaat hääblogit palkitaan jälleen Love Me Do -tapahtumassa Kaapelitehtaalla 23.1.2016.
Voit ehdottaa suosikkiblogiasi kommentoimalla alle, tai sähköpostitse osoitteeseen info@lovemedo.fi Voit ilmoittaa ehdokkaan vaikka kaikkiin kategorioihin, ehdotuksia otetaan vastaan 1.11.2015 saakka!
- See more at: http://www.lovemedo.fi/artikkelit/vuoden-haablogit-palkitaan-jalleen#sthash.ObXt83Ph.dpuf

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun häämessu"kausi" alkaa lähestyä :) Mulla jäi nämä viime vuonna välistä, kun mentiin kihloihin tammikuussa ja silloin oli osa messuista juuri mennyt. Tänä vuonna aion mennä ainakin tuonne Save the Date -messuille, kun olemme silloin muutenkin Helsingissä. Noista Mennään naimisiin! sekä Love me do -messuista olisi myös kiva päästä jonpaan kumpaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Häähuumassa mennään siis koko syksy ja tietysti ensi vuosi on kokonaan meidän!
   Mäkin menen ainakin osaan näistä tapahtumista, ellen sitten jokaiseen :D
   Tuletteko sulhon kanssa yhdessä vai tuletko yksin/tyttöjen kesken?
   Olisi hauska jos meidän sulhotkin tapaisi!

   Poista
  2. Niinpä, koko ensi vuosi on sitten yhtä hääfiilistelyä :)
   Aion mennä messuille mun siskon kanssa, joka on toisena kaasonani :) Mutta Mikko tulee myös Helsinkiin, niin voitaisi vaikka ennen messuja tai niiden jälkeen treffata porukallakin!

   Poista
  3. Olisi todella hauska tavata porukalla, miehet voisi sitten keskustella hössöttävistä bloggaaja morsiamista :D

   Poista
 2. Tampereella on helmikuussa häämessut, niitä odotan jo innolla! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ainakin viime vuonna Tampereen messuja kehuttiin kovasti :) Niistä en tähän postaukseen kirjoittanutkaan, koska listasin vain pk-seudun messuja. Tosin ehkä kirjoitan lisää jos päätän lähteä katsastamaan Tampereen tarjonnan :)

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)