9/18/2015

Forever Yours!- häätapahtuma 3.10.2015 Hämeenkylän kartanossa

Edellisessä postauksissa listasin syksylle tulevia häätapahtumia. Listauksesta oli kuitenkin jäänyt uupumaan nyt ensimmäistä kertaa järjestettävä häätapahtuma nimeltä Forever Yours. Tätä tapahtumaa ei kovin kauaa tarvitse enää odotella, nimittäin se järjestetään Hämeenkylän kartanolla 3.10. klo 10-16. Kartano sijaitsee Vantaalla ja sinne pääsee helposti bussilla esimerkiksi Helsingin keskustasta. Kyseinen tapahtuma on ilmainen, joten kannattaa ehdottomasti tulla mukaan kaason, äidin/anopin tai miksei sulhonkin kera.

Forever Yours- häätapahtumassa kokoontuu useat alan asiantuntijat häihin ja juhliin liittyen. Kattavaa tietoa saa mm. häävideo- ja juhlakuvauksesta, meikki-, asuste- ja koruvinkkejä sekä tietysti kuullaan tulevat häätrendit vuodelle 2016. Toki tärkeä osa päivää on rakkaudella valittu sormus ja hääkukat.


Erityisesti itseäni kiinnostaa se, millaiset alusvaatteet kannattaa valita hääpuvun alle. Vaikka itse hääpuku ei välttämättä olekaan se mukavin vaate, huolella valitut alusvaatteet vähentävät morsiamen stressiä hääpäivän aikana. Välillä itsestänikin tuntuu, että on vaikeaa löytää samalla mukavia, hyvin istuvia ja kuitenkin seksikkäitä alusvaatteita. Koska asia kiinnostaa minua erityisen paljon, tulen lähiakoina tekemään postauksen haastattelemalla Just For You alusvaateliikkeen yrittäjä Tiina Tainiota!Päivän ohjelma: 

10.00 Häävideo - "tärkeän päivänne elokuva", Timo Stjernberg
10.30 Hääjuhla kartanolla, Karita Kousa
11.00 Dokumentaarinen hääkuvaus, Johanna Kempf
11.30 Häämeikki, Tuuli Hermunen ja Seija Inkala
12.30 Häätrendit 2016, Soile Niinikoski, Häät ja juhlat lehti
13.00 Alusasujen tärkeys pukeutumisessa, Tiina Tainio
13.30 Petra Lindberg esiintyy
14.00 Dokumentaarinen hääkuvaus, Johanna Kempf Photography
14.30 Hääjuhla kartanolla, Heidi Torvinen
15.00 Onnistunut hääpäivä, Sonja Wikström
15.30 Korut, Mika Tarkkanen


 Lisätietoja tapahtumasta ja esillelaittajista löydät täältä

Hämeenkylän kartano on jo itsessään upea paikka ja tarjoaa kaunista vanhan ajan romantiikkaa niin hääpareille kuin hotellivieraillekin. Mikäli joku vuoden 2016 tai 2017 vuoden hääpari etsii vielä kaunista, rauhallista paikkaa pk-seudulta, niin kannattaa tosiaan tulla katsomaan miltä Hämeenkylän kartanolla näyttää. Lisätietoja hääjärjestelyistä täältä.

Kuva
Kuvaaja Johanna Kempf


Osallistun myös itse kyseiseen tapahtumaan, joten siellä nähdään!
P.s Saa nähdä lähteekö sulho mukaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)