8/29/2015

Tuunatut korvakorut x 2

Tapasin eilen keskustassa erästä ystävääni ja sen jälkeen päätin käydä tarkistamassa glitterin valikoiman. Olen muutamasta blogista lukenut, että myös sieltä voi löytää kauniita korviksia hyvällä hinta-laatusuhteella. Hääkorvikset olen jo ostanut, mutta niissä häiritsi se, että ne kääntyvät usein ns.väärinpäin.Glitteristä löytyi kahdet kivat korvikset, joista toiset voisivat olla potentiaaliset häihin. Myyjä kehotti ottamaan vielä yhdet, sillä heillä oli menellään tarjous "kolmet korut kahden hinnalla". Otin vielä perushelmet lisäksi. Myyjä yllätti vielä kerran kertomalla, että yli 20e ostoksesta saa 5e alemmusta. Eli kokonaissummaksi tuli hieman yli noiden potentiaalisten hääkorvisten verran (korvikset maksoivat 17.90e). Sepä oli mukava yllätys.

Kotona kokeilin koruja ja mielestäni korvakoru oli liian pitkä tuon helmen kanssa. Toki korut näyttivät kauniilta näinkin, mutta esim.hääkorviksiksi olisi mielestäni liian pitkät. Itse kuitenkin käytän usein hieman pienempiä/lyhyempiä korviksia. Päätin siis tuunata korvikset itse. Kaivoin työkalupakin ja yritin pihdeillä katkasta tuon helminipsukan pois. Pihdeistä tähän ei ollut apua, mutta tavalliset keittiösakset toimivat ja tekivät mielestäni todella siistiä jälkeä.

Tässä näette ennen ja jälkeen kuvat. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen ja nämä nousivat nyt ykkössuosikeiksi häitä varten <3 Kuvat eivät ole aivan niin tarkkoja, eli oikeasti ovat vielä kauniimmat ja säihkyvät.


Mulla tosiaan oli aiemmin nuo Ninkan korvakorut 1. vaihtoehtona hääpäivälle. Koska ne kääntyivät, päätin vielä tilata Etsystä samantyyliset, mutta vähän isommat korut. Ne eivät itseasiassa kääntyneet, mutta tuo alaosa on jostain syystä niin painava, että ne venyttänät hieman korvaa ruman näköisesti. Nyt kun noista glitterin korvakoruista jäi helmet yli, niin päätin tuunata vielä nuo Etsystäkin tilatut korvikset, koska niille ei olisi muuten ollut käyttöä. Ja lopputulos on mielestäni tosi kiva ja klassinen. Nämä sopivat hyvin niin työkäyttöön kuin juhliinkin.

Tietysti pitää vielä kokeilla hääpäivän lookkia hääpuvun ja korujen kanssa. Noista Ninkan koruista tykkään edelleen todella paljon, joten jätän ne varavaihtoehdoksi, jos nuo uudet suosikit eivät jostain syystä sovikaan lookkiin. Nyt laitetaan ne siis hyvään säilöön, sillä korujahan ei kannata käyttää ennen hääpäivää, jotta tuo ihana loiste säilyy :).

Valehtelematta aikaa meni yhteensä molempien korvikset työstämiseen n.15min :). Kalliimpia koruja en uskailtaisi lähteä muokkaamaan, mutta tälläiset ns. rihkamat ei maailmaa kaada, vaikka itse koru menisi rikki. Eli siitä vaan korviksia tuunailemaan (omalla vastuulla) :D.Oletteko te tuunailleet koruja? Mitä mieltä olette lopputuloksista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)