9/01/2015

Meidän hauvavauva

Meidän pikku hauva täyttää tänään jo 6 vuotta <3

Choco on syntynyt 1.9.2009 ja joulukuussa tämä pieni koira muutti vihdoin luokseni. Choco on aina iloisella tuulella ja rakastaa huomiota. Hän on meidän perheen oikea sylivauva. Lisäksi Choco on todella kiltti, energinen ja erityisen ihmisrakas. Suuremmille koirille hän isoittelee jonkin verran, mutta onneksi kotona ei juurikaan hauku. Pienestä koostaan huolimatta Choco jaksaa tehdä pitkiä lenkkejä. Koirapuiston ideaa hän ei ole oikein tajunnut, vaan seuraa aina mua ja Mikaa :D. Myös muut perheenjäsenemme ja ystävät ovat tottuneet siihen, että Choco tykkää olla aina siellä missä itsekin olet ja mieluiten juuri sylissä. Hoitopaikka löytyykin onneksi aina tarvittaessa tälle söpöliinille <3. Kiitos kaikille, jotka huolehtivat Chocosta! En tiedä miten hän pärjäisi koirahotellissa, jossa huomiota ei ehkä saakaan niin paljon.

Koska minulla oli koira kun olin sinkku, oli todella tärkeää että tuleva mies on eläinrakas. Choco on kuitenkin niin rakas minulle, että hän olisi aina mennyt miehen edelle. Vaikkei minulla olisikaan ollut koiraa, niin eläinrakkaus on minusta tärkeä piirre luonteessa. En usko, että voisin olla miehen kanssa joka ei ns."välitä" eläimistä. Onneksi Mikan mielestä oli vain postiivinen asia, että minulla on koira ja kaikki on mennyt alusta asti hyvin :).

Tänään synttärisankari saa extraherkkuja ja paljon rapsutuksia :)

Mukaan hääseremoniaan?

Jos haluttaisiin hääseremoniaan lisää jännitystä, niin voitaisiin ottaa Choco vihkimiseen tuomaan meille sormukset. Olisi todella kiva, että pikkuinen olisi meidän suuressä päivässä mukana, mutta aiheuttaisi aika paljon säätöä. Suurimpana haasteena olisi se, että miten saataisiin Choco sinne alttarille asti, eikä jäisi hakemaan rapsutuksia häävierailta :D. Lisäksi mun pitäisi tietysti varoa mekkoa, ettei siihen tartu karvoja ja jonkun pitäisi noutaa Choco kirkon jälkeen. Mutta ei vielä täysin poissuljettu idea. En myöskään tiedä miten kirkossa suhtaudutaan eläimiin, saakohan niitä tuoda sinne?

Varmasti Choco on tunnelmassa mukana ainakin kuvien muodossa, jos ei fyysisesti läsnä <3

Tällainen kakkukoriste olisi muuten todella söpö!
Kuva

 Tässä muutamia kuvia Chocosta vuosien varrella <3


 Nämä 3 kuvaa on otettu ensimmäisinä viikkoja, kun Choco on saapunut kotiinJa tässä kuvassa on jo melkein vuoden vanha ja kasvanut lähes nykyisiin täysikasvuiseksi.


Tässä hauska kuva Mikasta ja Chocosta loppuvuodesta 2011


Sylivauvana talvipäivinä. Huomatkaa Chocon ihana talvitakki, jossa karvahuppu. Tulee kovilla pakkasilla tarpeeseen.Ja poseerausta hyvän joulun toivotuksissa :)


Ps. Itse kuvaaminen on aina hankalaa, kun Choco ei meinaa pysyä paikoillaan ja katsoo aina eri suuntaan just kun on saanut napattua kuvan <3


Onko täällä muitakin, joilla on lemmikkejä? Näkyvätkö he teidän hääpäivänänne jotenkin?

6 kommenttia:

 1. Hyvää synttäriä Chocolle! :) Meidän oma hauvavauva kotiutui toissapäivänä<3 Me olemme lähinnä vitsailleet, että pitää järjestää juhlapaikalle koiraparkki, kun monilla vieraillakin on koiria :D Tosiasiassa luulen, että meidän Peto näkyy häissä vain valokuvissa, siis sellaisissa, joista vieraat voivat halutessaan ihmetellä meidän yhteistä matkaa.

  VastaaPoista
 2. Choco kiittää :)
  Todella söpö teidän hauvavauva ja kiva vastapaino viemään ajatukset häistä muualle.
  Ehkä tosiaan helpointa, jos on vaan kuvien muodossa niin ei tarvitse sitten siitä stressata :)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Mielestä blogisi ansaitsee Liebster awardin! Lisää voit lukea täältä: http://causeallofmelovesyou.blogspot.fi/2015/09/liebster-award.html :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Mielestäni blogisi ansaitsee Liebster Awardin - lue lisää postauksessani http://smthblueandborrowed.blogspot.fi/2015/09/liebster-award.html !

  VastaaPoista
 5. Meillä on juurikin tuollainen siluettikakkukoriste jossa koira on mukana. Vielä pohdimme josko meidän ylienergisen koiran saisi kuviin mukaan, mutta kuola, lika ja mahdollinen puvun repeytyminen ei houkuta ennen vihkimistä. Koiramme on tosiaan bokseri niin siistiä se ei tulisi olemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko sulla kuvaa blogissa tuosta teidän kakkukoristeesta? En nyt äkkiseltään löytänyt. Ostitko Ebaysta vai jostakin muusta nettikaupasta? Ehkäpä liian iso riski tosiaan siihen, että puvussa olisikin likaa tai muita tahroja, kuin että saataisiin ihania söpöjä kuvia koiran kanssa :)

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)