7/24/2015

Vihdoinkin loma!!!

Ihanaa, nimittäin mulla alkoi juuri kolmen viikon loma!!!

Loma alkoi kyllä kivasti, kun kävin hakemassa Häähullun haaveiluja blogista voittamani palkinnon, nimittäin Karkkikauppa Sweetheartin maistelumenun. Liike oli todella söpö pikku makeiskauppa, josta varmasti löydää niin häihin kuin muihinkin juhliin herkkuja. Myös palvelu oli äärimmäisen ystävällistä. Sovittiin, että otan tuotteet mukaan, niin voidaan sitten yhdessä maistella näitä ihanuuksia sulhon ja kavereiden kanssa kesäiltoja viettäessä. Sain todella kauniisti pakatut 4 rasiaa, joiden sisältö näyttä vastin herkulliselta. Aiheesta lisää, kun päästään niitä maistelemaan. Päästään heti lomafiilikseen, sillä lähdemme viikonloppureissulle Turkuun. Lomallakin tulee jokin verran häitä mietittyä, koska olen kaasona siskoni häissä ja olen varannut Turun reissulle sovituksen kahteen hääpukuliikkeeseen. Olisi kyllä mahtavaa, jos se täydellinen hääpuku vihdoin ja viimein löytyisi! Lisää hääpukuliike kokemuksista ja siskoni häistä luvassa myöhemmin.

Varasimme Turusta sulhon kanssa Radissons Blu hotel Marinan, jossa vietimme myös viime kesänä viikonlopun loman alkamisen kunniaksi. Oltiin todella tyytyväisiä hotellivalintaan ja mikä parasta, lemmikit ovat täällä sallittuja. Tällä kertaa koiramme Choco lomailee Turun reissun aikana mökillä, mutta viime vuonna hänkin oli mukana ja kaikki sujui hyvin. Hotellilta muistettiin Chocoa muutaman kilon koiranruokasäkillä ja muistaakseni muillakin herkuilla :D.

Hinnaltaan hotelli ei ole se edullisin, mutta ei myöskään aivan kalleimmasta päästä. Mielestäni hinta-laatu suhde oli kyllä kohdillaan. Ehkä joskus nuorempana on saattanut muutaman ulkomaanmatkan valita edullisen hinnan johdosta, mutta nyt "vanhempana" arvostamme enemmän laatua, rauhallisuutta ja hyvää palvelua. Etenkin nukkumisen laatu on itselleni tärkeää. En halua maksaa hotellista, jossa kadun liikenne tai muut häiritsevät. Jos joku tuttumme viettäisi Turussa häitä, niin todennäköisesti tähän hotelliin taas päädyttäisiin. Asiakaspalvelu on todella loistavaa, sijainti erinomainen Aurajoen varrella ja kaiken kruunasi ihana terassi, jossa vietimme kesäiltaa. Jos siis sattuisi satamaan, niin ei haittaa viettää iltaa hotellillakaan :) Ainiin ja se aamupalakin! Oijoi, sitä odotellessa.

Lisätietoja hotellistä löydät täältä
Kuva
 Tässä muutama kuva viime kesän Turun reissusta


Katukuvassa näkyi juusto-, oliivi-, hillo- ja muita "ruokakojuja". Siellä taisi olla juuri silloin kansainväliset suurmarkkinat, jotka kiertävät eri paikkakunnilla. Kävin katsomassa millä paikkakunnalla markkinat tulevana viikonloppuna sijaitsevat, Raumalla. Pitääpä vierailla Helsingissä kun ne rantautuvat tänne elokuun alussa ja ostaa ihania juustoja kotiin! Markkinoista lisää täältä
Kävimme illallisella ravintola Mamissa, jota sulhon työkaverit olivat suositelleet. Ruoka ja viini oli todella hyvää. Tosin jälkiruoaksi otin juustoja ja kuumana kesäpäivänä ne olivat ehkä mielestäni liian lämpimiä. Muuten voin kyllä suositella kyseistä ravintolaa. Tällä kertaa emme ole ehtineet miettiä ruokapuolta, emmekä ole tehneet pöytävarausta mihinkään ravintolaan.Varsinkin nuo Aurajoen varrellla sijaitsevat ravintolat ovat todella suosittuja ja pöytävaraus tulee tehdä hyvissä ajoin. Mutta kai me jonnekin mahdutaan :).
Jos teillä on suositella hyviä ravintoloita ja istuskelupaikkoja Turussa, niin mielellään otetaan suosituksia vastaan :).


2 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa teille! Ja toivottavasti hääpuku löytyisi :)
    Turkuvinkkejä en osaa antaa, kun olen käynyt siellä viimeksi lapsena.
    Tuo eurooppalainen ruokatori on parhaillaan Oulussa, ostettiin sieltä juuri iso kasa oliiveja :) Se on kyllä ihana jokavuotinen herkkupaikka!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivasta viestistäsi. Toivon tosiaan, että nyt tärppäisi ja puku vihdoin löytyy :). Noissa ruokakojuissa on tosiaan ihania herkkuja, ehkä ostetaan jostain kaupasta samantyylisiä herkkuja!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)