7/20/2015

Treenaus

Olen itse ehdottomasti enemmän kuntosali- kuin jumppa-ihminen. Kun vuosia sitten muutin Helsinkiin, vierailin useilla kuntosaleilla, joista omasta mielestäni parhaaksi valikoitui Motivus. Tämän valinnan tehtyäni en salia olekaan enää vaihtanut, ainoastaan salia Motivus kuntosalien välillä . Hyvä puoli onkin se, että heillä on monta salia Helsingin keskustassa/ keskustan lähellä. Myös Turusta löytyy kyseinen kuntosaliketju, mutta sielläpäin en ole vieraillut. Mielestäni parasta Motivuksella on monipuoliset laitteet, isot tilat ja yleensä ruuhkattomuus. Minulle sopivin vaihtoehto on kuntosali, joka on vain naisille. Lisäksi ketjun hinnat ovat kilpailukykyisiä ja edullisia tarjouksia on usein.

Käyn eniten Motivus Ruoholahdessa. Ruoholahden sali on yksi Motivuksen isoimmista ja näin kivan avara. Lisäksi hauskaa on se, että lämmittelylaitteiden edessä on telkkarit ja samalla kun juoksee matolla tai hikoilee crosstrainerissä, voi katselle suurinta pudottajaa, hääohjelmia tai muuta "hömppää" :D Salilla pyrin käymään noin kaksi-kolme kertaa viikossa. Muutoin liikuntaa tulee harrastettua kun käyn koiran kanssa lenkillä useamman kerran päivässä ja lisäksi välillä käyn yksin tai Mikan kanssa juoksemassa. Tosin nyt urheilu on jäänyt ainakin kolmeksi viikoksi, koska olen ollut niin pahasti kipeänä. Saa nähdä milloin pääsen taas treenaamaan. Tavoitteista hääpäivää varten, treeniohjelmasta ja ruokavaliosta ruokavaliosta lisää myöhemmin :)

Kuva

Motivuksella on paljon etuja. Huomattava etu on mm. Cityshoppari, jonka saa ilmaiseksi kun on jäsen ja on ladannut kortille aikaa tai käyntikertoja.


Kuva


P.s Tämä postaus ei ollut mainostus Motivukselle, vaan rehellinen mielipiteeni :)


Onko tellä suosikkisalia vai treenaatteko mieluummin jollakin toisella tapaa?

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)