7/16/2015

Korut hääkenkiin

Hääkenkäni ovat todella kivat, mutta jäin miettimään olisiko niihin sopinut vielä jokin pieni koru. Hetken netissä selailtuani, löysin ebaysta ihanat kenkäkorut, jotka päätin tilata ja ne nyt ne ovat täällä :)

Kuva
Kuten kuvasta näkee, vastaavat täysin tilaustani (pieni pelko aina "kiinatavaraa" tilatessa), ovat jopa hienommat kuin osasin odottaa <3 Nämä toimivat siis klipseillä, samanlaiset kuin joissakin korviksissa. Korut pystyy asettelemaan kengissä mihin tahansa kohtaan ja ne pysyvät hyvin kiinni. Häiden jälkeen tulevat varmasti koristamaan muitakin kenkiä eri juhlatilaisuuksissa.


Ja tältä ne näyttävät hääkengissäni! Aivan täydelliset!!!


Oletteko te tuunanneet hääkenkiänne?

4 kommenttia:

 1. Ihanat klipsit! Noilla saa näyttävyyttä kenkiin.

  VastaaPoista
 2. Iiiiihanat hääkengät sulla! Meinasin ostaa itselleni samanlaiset, mutta löysinkin sitten Rainbow Clubilta täydelliset mun jalkaan. Muutenkin ihana löytää toinen morsian joka suunnittelee moderneja, elegantteja kaupunkihäitä less is more -linjalla! Vieläpä lähes samoilla väreillä. :) Jään ehdottomasti seuraamaan ja luen koko blogin läpi ajan kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mervi! Kiva kuulla, että olet myös samoilla linjoilla häiden teemassa :) Ja tietysti saa laittaa toivepostauksia, mistä haluaisi lukea lisää.

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)