7/01/2015

400 days to go

Tällainen pieni välipostaus kun pääsimme tasalukuun. Tänään on nimittäin tasan 400 päivää häihimme! Kuulostaapa vielä hirmu pitkältä ajalta. En sinänsä laske jäljellä olevia päiviä, vaan blogini laskuri kertoo sen automaattisesti aina sivulla käydessä. Seuraava etappi onkin sitten -1v hääpäivämme elokuussa :).

Vaikka häihin on noin kauan aikaa, ovat ne silti joka päivä mielessä. Aina aamulla töihin mennessä selaan Facebookista Häät 2016, Hääkirpputori ja Hääkirppis ryhmien kommentit ja ilmoitukset. On kiva jakaa mielipiteitä muiden ensi vuoden morsianten kanssa ja pitää kyllä hehkuttaa että ryhmä on mahtava! Olemme järjestämässä paikkakunnittain muutaman tapaamisen ja nyt heinäkuulle osuu kaksi tapaamista Helsinkiin. Niistä lisää myöhemmin.

Häistä en kuitenkaan vielä stressaa, mutta en voi olla niitä enää ajattelemattakaan. Toki yritän pitää "häävapaata" etenkin sulholle, eli en puhu häistä 24/7. Onneksi meillä alkaa olla kaikki isot linjat kunnossa, joten on helpompi keskittyä pienempiin sitten ensi vuoden puolella :).


Kuva1 kommentti:

  1. Onneksi on vielä aikaa ottaa zillisti, mutta kaksi teräinen veitsi kun toivoo, että olisi täällä jo!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)