6/08/2015

Superfood testissä

Näin laivareissun jälkeen onkin hyvä taas syödä kevyesti ja terveellisesti. Ajattelin kokeilla muutaman päivän kuurina normaalin ruokavalion lisäksi Sara La Fountainin ja Leaderin yhdessä kehittämää superfood Detox Smoothieta.

Pussin sisältö sekoitetaan noin kahteen desiin kylmää vettä. Ensisilmäyksellä tämä "seos" ei vaikuta kovin miellyttävältä; vihreää litkua ja paakkuja. Aikani seosta pyöriteltyäni sain sekoitettua jauheen tasaisesti ja paakuttomaksi veteen. Jos haluaa päästä helpolla, suosittelen tekemään tämän blenderissä muutaman jääpalan kera, jotta tulos on vieläkin tasaisempi. Maku oli mielestäni ihan ok, eli ei tarvinnut juoda hampaat irvessä.Tuli heti sellainen fiilis, että nyt on syönyt jotain terveellistä ja hyvä mieli :).
Saran Detox Smoothie tuunausvinkki:
"Voit sekoittaa jauheen veteen, hedelmämehuun, jogurttiin tai vaikkapa soijamaitoon. Lisää sekoittimeen annospussillinen Detox Smoothie- jauhetta, jäitä, ananas- tai appelsiinimehua sekä kookosmaitoa. Saat raikkaan ja pirteän makuisen smoothien, jossa on myös hieman kookoksen lempiää pehmeyttä. Hyvää ja terveellistä!"


Lainaus pussin takakannesta:

 "Puhdistava Smoothie Ananas-banaani-omena-appelsiini-superfoodjauhe

* C-vitamiini ja riboflaviini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä * C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa * C-vitamiini, riboflaviini, rauta ja niasiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta * Kalsium edistää ruuansulatusentsyymien normaalia toimintaa * Juomajauhe on laktoositon, makeuttamaton, hiivaton ja lisäaineeton * Tuote ei sisällä ainesosia soijasta, maidosta, vehnästä, rukiista eikä kaurasta * Runsaskuituinen."

Yhdessä pussissa on noin 150 kaloria, joten ei näitä kannata kovin montaa ottaa päivässä (suositus max. 3pussia). Toki näillähän pystyy korvaamaan myös välipaloja tms. Pusseja voi ostaa mm.useista nettikaupoista tai tavarataloista. Sokoksella hintaa yhdellä pussilla on 3,95e.
 
Jos vaikuttaa, että tämä on minulle sopiva tuote ja huomaan selkeästi eroa olotilassani/virkeydessäni kuurin jälkeen, voisi tämä olla hyvä "kuuri" muutama viikko ennen häitä. Kerron myöhemmin omat kokemukset tuotteesta :)Oletteko te kokeilleet puhdistuskuureja tai superfoodeja? Millaisia kokemuksia teillä niistä on?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)