6/21/2015

Sulhon komistautuminen

Sulho on itsessään jo sen verran komea, ettei hänen juurikaan tarvitsen sen eteen nähdä vaivaa. Tietysti perus ihon hoito on tarpeen jokaiselle, myös miehille. Ehkä miesten kosmetiikka ja ihonhoito on vielä jokseenkin myytti (ainakin Suomessa), eikä siitä kovinkaan paljon puhuta. Mielestäni on kuitenkin vain hyvä asia, jos mieskin haluaa panostaa omaan hyvinvointiinsa ja ulkonäköönsä eikä siinä ole mitään noloa. 

Sulho on erityisesti mieltynyt Biothermin-tuotteisiin. Biothermin tuotteista löytyy valikoimaa kuivalle ja herkälle iholle sekä myös rasvaiselle ja seka-iholle. Tuotteet toimivat täsmähoitona kasvoille ja kosteuttavat tehokkaasti ihoa. Yleensä sulho käyttää puhdistusgeeliä ja kasvorasvaa. Koska teen meillä kaikki kosmetiikka ostoksen, saatan joskus yllättää ja ostaa listan ulkopuolelta muutakin. Nyt lähti testiin Biothermin silmänympärysvoide. Saa nähdä lunastaako tämä tuote lupauksensa. Ainakin sulho piti kovasti siitä, miten tuote levitetään (tuotteessa kolme "palloa" joiden avulla se pyörii herkällä silmänympäryksellä samalla ihoa viilentäen).


Periaatteessa sulhon komistumiseen ei häitä varten tarvitsekaan tehdä ihonhoidon ja parturin lisäksi muuta. Jos hän kuitenkin itse haluaa, niin voitaisiin käydä yhdessä jossain kasvohoidossa ainakin kerran. Lisäksi valkaisemme hampaat häitä varten, mutta en ole vielä ihan varma millä menetelmällä.

Onko teillä sulholle tulossa jotakin "komistautumista" varten, kuten hampaiden valkaisu, kasvohoidot tms.? Tai suostuisiko teillä sulhot edes kokeilemaan yllämainittuja tuotteita :D?

3 kommenttia:

 1. Meillä mennään aika samoilla linjoilla, eli mies on tarpeeksi komea ilman kaunistautumisia ;D Tosin partaa ja tukkaa riittää, joten ne pitää tietenkin (katu-uskottavasti) saada ojennukseen. Sen kummempia puunauksia hän ei varmaan oma-alotteisesti meinaa, enkä siihen ajatellut sen kummemmin patistaa. Toki varmaan jos jotain ehdottaisin niin tekisi. Esimerkiksi manikyyriä kerran ehdotin ja pitkän vastustelun jälkeen sen hälle tein, mutta sen jälkeen on useasti pyytänyt sen tekemään :D Eli varmaan sellainen sitten, pitäähän sitä sormusta siinäkin kädessä esitellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei viitsi liikaa patistaa vaan omalla "mukavuusalueella" mennään :).
   Toi manikyyri on kyllä hyvä idea, katsotaan suostuuko sulho siihen. Voi sanoa että erään toisenkin blogggaajan mies suostui ;D

   Poista
 2. Mä toivoisin, että sulhanen kävisi ihan parturissa muotoilemassa partansa, hiuksia ei tarvitse kun hän on kalju. Siinä varmaan kaikki mitä hän itse suostuu tekemään mutta ehkä kasvohoito ja tuo manikyyrikin, pitääpä alkaa jo valmiiksi pehmittelemään :D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)