6/12/2015

Smoothie kokeilusta

Moikka,

Nyt on 4 päivää vedetty Saran smoothieta ja tässä omia kokemuksiani:

Kokeilin kotona sekoittaa jauheen veden ja jäiden kanssa blenderissä. Koostumuksesta tuli tosi hyvä ja kuohkea. Suosittelen siis mieluummin blenderin käyttöä, koska myös maku parani melkoisesti. Jopa sulho uskalsi maistaa "vihreää taikajuomaani" ja vieläpä piti siitä.

Tuoteselosteessa luvattiin, että se vähentää väsymyksen ja uupumisen tunnetta. Tämä viikko on ollut poikkeuksellisen kiireinen ja melkeimpä kirjaimellisesti juostu palaverista toiseen ja lähetetty raporttia raportin perään. Siinä mielessä siis huono vertailukohde perusviikkoon. Tuntui kuitenkin siltä, että vaikka olinkin melko väsynyt pitkien päivien jälkeen, jaksoin vielä töiden jälkeen tehdä paljon asioita, siivota ja urheilla. Toisaalta ehkä tämä kannattikin kokeilla juuri tähän väliin niin jaksoi painaa pitkän viikon energisellä fiiliksellä. Lisäksi nukuin yllättävän hyvin ja heräilemättä. Yleisesti ruuansulatus toimi todella hyvin ja turvotus lähti.

Olen 170cm pitkä ja painan 55kg. Painoni on lähes aina sama ja minun on tosi vaikeaa pudottaa painoa, mutta onneksi kiloja ei myöskään kerry (ainakaan helposti). Paino putosi 0,6kg kokeilun aikana, jee! Onhan sekin  jo hyvä alku :D. Uskoisin, että jos lähtöpaino on enemmän, niin varmasti myös kilogrammoja saisi enemmän pudotettua, vaikka kyseessähän ei varsinaisesti ole dieetti. Tämä voisi siis olla painonpudottajallekin hyvä alku startti puhdistaa ensin keho ja sitten aloittaa laihdutusprojekti.

Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus. Periaatteessa tämän voisi ottaa jokapäiväiseksi rutiiniksi, mutta tuo hinta kyllä estää sen. Aion vetää saman setin (4-7 päivää) n.1kk ennen häitä, kun aloitan treenissä "viimeistely vaiheen". Tarkoitukseni on ennen häitä pudottaa painoa 3-5kg ja kiinteytyä. Se voi kuulostaa helpolta, mutta ainakin mun tapauksessa saa kyllä kovasti tehdä töitä ja hikoilla tuon tavoitteen eteen. Mutta siitä lisää myöhemmin, onneksi vielä yli vuosi aikaa häihin :D


Innostuuko joku muukin testaamaan Saran smoothieta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)