6/14/2015

Prinssi sai prinsessansa

Eilen meillä oli ihana tyttöjen ilta, kun järjestimme kuninkaallisia häitä varten ns. kisakatsomon. Tarjolla oli hyvää ruokaa ja juomaa ja tietysti parasta seuraa.

Carl Philipin ja Sofian häistä jäi lämminhenkinen fiilis ja he olivat todella onnistuneet tekemään häistä heidän näköisensä. Sofia näytti todella kauniilta ja Carl oli kyllä erittäin komea tummansinisessä puvussaan. Oma veikkaukseni Sofian kampauksesta ja herkästä pitsipuvusta osui oikeaan, vaikka malli olikin enemmän A-linjainen kuin kapea/ puolimerenneitomallinen. En myöskään olisi arvannut mekossa olevan pitkiä hihoja. Mielestäni Sofian tyyli oli onnistunut ja oikein elegantti, mutta jäi ehkä aavistuksen verran pliisuksi. Lisäksi ihmettelimme kovasti miksi Sofia oli jättänyt mauttoman aurinko tatuointinsa näkyville.

Kuva
Tarjoilut suolaista ja makeaa. Ei ehditty niin hienosti kattamaan pöytää, kun häälähetys jo alkoikin.Kuningaspari oli todella onnellisen ja tyytyväinen oloinen. Silvian mekko oli nappivalinta.

Jännitystä häihin lisäsi Madeleinen raskaus. Onneksi ei tarvinnut kesken häitä lähteä synnyttämään. Madden ja Chrissin pikkuinen Leonore vaikutti hieman uneliaalta ennen vihkimistä. Hän kuitenkin piristyi seremonian aikana niin paljon, että kiersi sylistä toiseen, joka oli hauskaa seurattavaa :D


Hääpari loi toisilleen helliä katseita vihkimisen aikana. Itse suudelmaa saatiin kuitenkin odottaa aina kirkosta tuloon saakka. He olivat valinneet erikoiset artistit ja kappaleet seremoniaan. Oli mukava nähdä, miten kaikki vieraat nousivat seisomaan ja taputtivat hääparille, kun he jammailivat kirkon käytävillä. Näin tilaisuudesta saatiin luotua rento vaikutelma. Erittäin mielenkiintoinen "kohtaus" konservatiivisessa häätilaisuudessa, kuninkaallisista häistä puhumattakaan! Todella hienoa, miten rohkeasti he olivat suunnitelleet näin erikoisen ohjelman. Luulen, että tästä voi tulla jopa tulevaisuudessa melkoinen trendi.Kuva

Loppuillaksi lähdettiin keskustaan tanssimaan ja tietysti juhlakorkkarit jalassa ;) Seuraavaksi odotellaankin Prinssi Harryn häitä, kunhan ensin SE oikea löytyy! Kiitos vielä mahtaville naisillle ihanasta illasta ja seurasta!Mitä mieltä te olitte häälähetyksestä ja Sofian tyylistä?


6 kommenttia:

 1. Sofian tyyli oli kyllä herkkä ja erityisesti tuo kimppu oli jotenkin todella ihana! Mikä väri tuo on? Persikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hääpari oli mielestäni itse suunnitellut myös nuo kukkakoristeet ainakin värien osalta. Kukissa toistui persikan, valkoisen ja luonnonvalkoisen sävyt. Oli kyllä kauniit ja hyvä värimaailma!

   Poista
 2. Oi miten ihana tuollainen hääkatsomo tyttöjen kanssa! Olette suunnilleen samaa ikäluokkaa nuorempien kuninkaallisten kanssa, tuliko nuorena seurattua kuninkaallisia enemmänkin? :)

  Ihmettelin myös tuota tatuointia, mutta ehkä siinä on ajateltu "jos yrittää peittää, tulee korostaneeksi". Mielestäni tuo Sofian puku oli myös pliisu, tuosta yläosasta tuli mieleen hieman Nellyn bilemekko (tai ei tullut ennen kuin tuon jostain luin). Venepääntie olisi ollut ehkä arvokkaampi. Kampaus ja meikki olivat kyllä nappivalinnat! Ihana oli myös seurata hääparin keskinäistä rakkautta :)

  En tiedä mitä mieltä muuten olin tästä hääseremoniasta. Tavallaan hauskan ja yllättävän rentoa, mutta en sitten tiedä. Noh, mitäpä sitä taviksena kuninkaallisten valintoja arvostelemaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella kiva ja jo perinteeksi muodostunut kisakatsomo. Ainakin itse olen melko paljon seurannut sekä Englannin, että Ruotsin nuoria kuninkaallisia. Mietittiin, että kukaan ei meistä sitten ehtinyt napata Euroopan komeinta prinssiä ;) Sofia ja Carl tosiaan täydellisen kaunis pari!

   Totta, jos tatuointia olisi alkanut liikaa peittämään meikillä tms., olisi voinut se sutata hääpuvun. Yleisestikin tatuoinnit häämekon kanssa saattavat herättää mielipiteitä puolesta ja vastaan. Kampaus oli täydellinen ja meikki ihanan klassinen ja sopivan hillitty.

   Itse vähän hämmennyin biisivalinnoista ja jammailusta, mutta tykkäsin että kaavoja rikottiin hieman ronskimmalla kädellä :)

   Poista
 3. Ihanan kuuloinen tuo teidän "kisakatsomo"! Olen samaa mieltä että tatuoinnin olisi voinut piilottaa, vaikka hiuksilla tai puvulla jos ei meikillä. Ei ollut kovin kuninkaallinen ilmestys se :D Muuten äät olivat ihanat ja sympaattiset, ja hääpari oli ihanan onnellisen näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen teillekin sitten kun/jos esim.Harry menee naimisiin :D

   Ei ollut kovin elegantti ja itse olisin sen jo aikoja sitten poistattanut, en tosin tiedä millainen arpi siitä jäisi. Muutoin jäi symppis fiilis heidän puolestaan ja oli niin romanttista kun Carl odotteli Sofiaa ja kun he sitten viimein näkivät toisensa :)

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)