6/26/2015

Komea sulhanen


Sulhasen pukeutumisessa näkyy vahvasti teemavärejämme. Olemme yhdessä miettineet tuleeko sulholle saketti, frakki, smokki vai puku. Luulen, että Suomessa suosituin valinta on edelleen frakki. Olemme miettineet, että valintamme kohdistuu kuitenkin enemmän smokin tai puvun puolelle. Vaihtoehtoja on miehillekin yllättävän paljon! Lisäksi pitää miettiä asusteet pitää; tuleeko liivi, kraka, rusetti, viehe ja taskuliina ja tietysti niiden kaikkien värit. Onneksi lähden varsin mielelläni miehen mukaan näitä yhdistelmiä sovittelemaan, sitten kun hän vain kaupoille jaksaa lähteä :D

Tässä inspiraatiokuvia Pinterestistä miehen häätyyliin:

Päävärivaihtoehtoina puvulle on siis tummansinen ja vaalean/tumman harmaa.Tulee kyllä olemaan vaikea valinta! Kengät ja kello voisivat olla konjakin ruskean väriset ja viehe tietysti vastaamaan minun kimppuni sävymaailmaa. Tällä hetkellä luulen, että se olisi hennon vaalenpunainen.

viehe

Ihana harmaa! Tuntuu, että molemmat vaihtoehdot tulevat sopimaan todella hyvin (merenneitomallisen herkän pitsisen?) hääpukuni kanssa. Oij <3Kumpaan sitten päädytäänkin, materiaali ei missään nimessä saa olla kiiltävä. Korkeintaan aivan hennosti kiiltävä, mutta mieluummin kyllä matta. Eli ei tällaista ns. satiinikiiltoa meille (sallitaan ainoastaan rusetissa ja krakassa). En myöskään halua itselleni satiinipukua vaan mieluummin pehmeää pitsiä ja tylliä.

Oli pakko lisätä tähän Lauran kommenttiin liittyen: sulholle ei missän nimessä valkoista pukua. Ainoa, joka pukeutuu valkoiseen olen minä :D :D

Kuvat Niinatar vas. ja oik. littlefairies.se

Millaisia pukuja teidän miehillenne tulee ja onko valinnan vaikeus yhtä haastava kuin meillä? Tykkäättekö te enemmän tummansinisestä vai harmaasta?

3 kommenttia:

 1. Hah, meillä ihan samat suunnitelmat! :D Eli harmaa tai tumman sininen puku (todennäköisesti harmaa), ruskeat kengät ja kukkiin sopiva viehe :) Mies toivoo lisäksi liiviä. Mun toiveena on hänelle mieluummin rusetti kuin kravatti. Ei missään nimessä sellainen plastron-solmio, se ei ole oman mieheni tyyliä. Eikä myöskään kiiltävää eikä valkoista pukua. :) Noissa esimerkkikuvissa on kyllä tosi komeita yhdistelmiä miehillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij, hauska kuulla :D Ollaan siis molemmat aika moderneja morsiamia, kun ei haluta miehelle frakkia tai sakettia, vaikka ne valintaan aina perinteisesti.

   Liivi unohtui mainita tuosta postauksesta, eli sekin harkinnassa meillä. Toisi kokonaisuuteen ehkä hieman lisää juhlavuutta, mutta katsotaan mihin päädytään. Mielestäni liivin kanssa rusetti sopii paremmin kokonaisuuteen. Jos päädytään krakaan (eikä liiviäkään tulisi), niin bestamaneille tulee teeman väriset rusetit, jos taas rusetti sulholle niin krakat bestamaneille.

   Unohtui mainita valkoinen puku, eli myös multa ehdoton ei sille! :D

   Poista
 2. Molemmat kollaasit näyttävät niin upeilta, että valinnasta tulee varmasti vaikea. Nämä värit ovat myös omat suosikkini mitä miesten hääpukeutumiseen tulee :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)