6/18/2015

Hääkengistä ja asusteista

Kuten varmasti muistattekin, netistä tilaamani kengät eivät olleet aivan sellaiset kuin tilasin. Pienen harkinnan jälkeen päätin, että ne eivät tule olemaan jalassani kun sanon tahdon ja laitoin ne Facebookin hääkirppikselle myyntiin. Kengät olivat kauniit ja ihan kivat, mutta eivät vain olleet mielestäni täydelliset. Toisen pettymys on toisen onni ja niinhän siinä kävi, että kengät löysivät uuden omistajan, joka oli todella tyytyväinen niihin :).

Työmatkani taittuu aina keskustan kautta, joten kiusaus kaupoille on joskus suuri. Eilen töissä oli tosi hyvä päivä ja asiakastapaaminenkin oli sujunut erinomaisesti. Päätin, että käyn pikaisesti piipahtamassa Sokoksella, jossa oli alkanut -40% alennusmyynnit. Oikeastaan halusin käydä katsomassa ovatko kengät, jotka olin aiemmin keväällä bongannut alennuksessa. No olihan ne ja löytyi vielä iskemätön pari omaa kokoani <3

Kengät ovat super ihanat ja niille löytyy varmast käyttöä häiden jälkeenkin. Tietysti pääasiana se, että ne ovat hyvät jalassa ja nahkaa, jotta ovat pehmeät ja hengittävät hyvin. Kengät ovat vaalean harmaat ja kangas "kimaltaa" hennosti. Ne ovat vielä kauniimmat luonnossa kuin kuvissa. Korkoa on n. 8-8,5cm. Alkuperäinen hinta oli 79.90e ja -40% alehinnan jälkeen reilu 48e. Onneksi en ostanut niitä vielä aiemmin!

Ja tässä nämä ihanuudet ovat:
(hintalappu vielä kiinni, jos nyt jostain syystä sattuisin muuttamaan mieleni, mutta en usko :))


 Tässä kuva kengistä ja mahdollisesta häälaukusta. Häälaukun löysin Facebookin hääkirppikseltä. Jos tämä tulee häälaukukseni, niin sitten on "jotain käytettyäkin". Pieni sävyero näissä on, eli kengät ovat hieman tummemmat, mutta ei mielestäni ole kovinkaan silmiinpistävä ero. Lisäksi luulen, etten tuota laukkua kovinkaan paljon tule hääpäivänä tarvitsemaan, joten se on vaan ns. kiva lisä.
Jonkin verran säihkettä on, mutta pitsinen(?) hääpuku ja huntu tulevat tietysti kompensoimaan lookkia ja tuovat kokonaisuuteen herkkyyttä.


Oletteko te jo löytäneet kenkiä ja/tai laukkua?


6 kommenttia:

 1. Laukkuun puuteri/puuteripaperia ja huulikiilto. Ehkä myös paperi onnenkyyneliä varten 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti pitää varata paperi onnenkyyneliä varten <3 Pitää yrittää tsemppaa ettei meikit leviä ihan täysin :D

   Poista
 2. Ihanat kengät ja hyvä sattuma että löytyi! Joskus tuntuu että ne omat odottaa aina jossain löytymistään alennusmyynneissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oli tosiaan hyvä tuuri :) Yleensä alennusmyynneistä en kovin helposti tee löytöjä, mutta välillä näinkin. Hääkassa kiittää :D

   Poista
 3. Kauniit kengät ja aikamoinen löytö! :) Noita voi varmasti käyttää juhlissa muutenkin, jos vain maltat :) Ja laukkukin sopii kenkiin hyvin!
  Mäkin olen ostanut yhdet kengät hääkengiksi, mutta en ole vielä ihan varma otanko ne silloin käyttöön. Luultavasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Olisi käyttöä esim. siskon elokuisissa häissä, mutta ehkä maltan odottaa ettei vaan likaannu.

   Sulla kävin myös hyvä tuuri kenkien suhteen!

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)