5/11/2015

Morsiamen häätyyli

Tässä koottu pari kuvaa, millainen tyyli minulla tulee todennäköisesti hääpäivänä olemaan. Tosin näistä mikään ei tule täysin kuvasarjan mukaisena, vaan sekoitan tyylejä hieman keskenään. Eli pääosassa näyttelee tietenkin hääpuku, jonka ympärille rakennetaan asusteilla säteilevä moderni morsian.


1. "Shiny bride"

Tässä lookissa morsian ei tosiaan jää seinäruusuksi. Tähän tyyliin sopii hyvin hiukset sekä kiinni, että auki. Itse valitsisin auki suurilla lainekiharoilla. Mielestäni tämä olisi ihana säihkyvä kokonaisuus, tosin melko kallis.

Hinta-arvio:

Hääpuku n.2000e
Kengät n.650e
Laukku n.1200e
Korvakorut n.50e
yht. 3950e2. "Vintage bride"

Tässä kokonaisuudessa on enemmän vintage ja glamour henkeä. Morsiamella voisi olla kaunis kihara kampaus tai sivunuttura. Kokonaisuutena tämä olisi todella kaunis.

Hinta arvio:

Hääpuku n.1400e
Laukku n.135e
Korut n. 50e
Kengät ? (arvioisin n.200e?)
yht. n.1800e3. "Romantic bride"

Hinta arvio:

Vaikka pidänkin erityisesti pitsisistä morsiuspuvuista, miellyttää minua myös kuvan tyyliset merenneitomallit muhkealla helmalla. Hennon vaaleanpunaiseen sävy etenkin asusteissa tuo kokonaisuuteen romanttisuutta. Jottei tyylistä tule liian siirappinen, sopii morsiamen hiukset paremmin kiinni.

Hääpuku 2000e (?)
Laukku n.1200e
Kengät n.180e
Käsikoru 100e
Korvakorut 90e
 yht. n.3600e
Mikä näistä tyyleistä on teidän mieleisenne?

5 kommenttia:

 1. Kaikki tyylit tosi kauniita! Etenkin tuo vintage bride -tyylin puku on aivan henkeäsalpaavan upra! <3

  VastaaPoista
 2. Joo, ihastuin siihen pukuun itsekin. Myynnissä Turun sydänkäpy liikkeessä. Pitääköhän lähteä siis kesällä Turkuun mekkosovitukseen :D

  VastaaPoista
 3. Kaikki on ihania! Oma suosikki on tuo keskimmäinen, koska mulla on tulossa siitä nuo ylimmät korvakorut ja pukukin vähän samantyylinen :D Kengät on taas hienoimmat ensimmäisessä, mutta itse valitsen varmaan viimeisen kuvan tyyliset :) Eka hääpuku on myös tosi kaunis.

  VastaaPoista
 4. Komppaan aiemmin kommentoineita: Kakkonen on upea kokonaisuus (muita väheksymättä)! Uskon, että omassa häätyylissäni tullaan näkemään helmiä :)

  VastaaPoista
 5. Kakkonen on tosiaan ihana. Mun häätyyli ei tosin ehkä tule olemaan noin "vintage painotteinen". Luulen, että eniten tyyli muistuttaa hääpäivänä tuota ylimpää, mutta ehkä kengät ja laukku tulee olemaan vähän erilaiset (eikä tosiaan noin kalliit :D) :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)