5/24/2015

Hääkorut?

Kuten jo häähankintoja postauksessa mainitsinkin, olimme sulhon kanssa tammikuussa häämessuilla. Ninkan pisteestä löytyi sukkanauhan lisäksi muutakin, nimittäin täydelliset korvakorut! Nämä tulee todennäköisesti olemaan minulla hääpäivänä, ellei sitten vielä parempia löydy. Korvakorut ovat juuri sopivan kokoiset, eivät liian painavat ja tyylikkäät. Korut maksoivat messuilla muistaakseni 25e-30e, netissä hinta 39e.
Olen kokeillut korviksia nyt pari kertaa mekkosovitusten yhteydessä. Ainoa miinuspuoli niissä on se, että välillä huomaan tuon alemman strassikiven kääntyneen väärinpäin korvassani (kuten kuvassa oik.puoleinen korvis). Ehkä se on kääntynyt, kun mekkoja ollaan laitettu/otettu pois yläkautta, mutta olisi ärsyttävää jos hääkuvissa se olisi taas kääntynyt väärinpäin. Pitää siis aina välillä kokeilla, että ne on oikein päin.Onneksi se on vain pieni miinus :)


Muita potentiaalisia korvakoru vaihtoehtoja:

Nämä Lily & Rose merkkiset kaunottaret ovat hieman hintavammat, mutta olisivat kyllä todella näyttävät. Harmi ettei heidän nettisivuillaan ole kuvaa siitä, miltä nämä näyttävät korvissa. Jos korut ovat liian painavat, venyvät korvat ruman näköisesti.

Kuva

Ihana idea kaasoille lahjaksi. Nämä ovat niin kauniit, että sopisi hyvin morsiamellekin.
Kuva

Etsyltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Omia suosikkejani näistä korviksista on 2.,4. ja 5. Tykkään myös koruista, joissa on helmi koriste, vaikka sellaisia en tähän kuvakollaasiin valinnutkaan. Nämä on melko saman tyylisiä kuin nuo jo ostamani, ja luulen että näissä saattaa olla tuo sama "ongelma", eli korvis saattaa kääntyä jossain vaiheessa.

Kuvat

Kun Ninkalta näin hyviä ostoksia löytyi jo messuilta, päätin kurkata vielä heidän nettisivuilleen. No sieltä klikkasin vielä itselleni tämän rannekorun (ehkä tarkkasilmäiset huomasivat, että nämä oli ylläni toisessa mekkosovituksessa). Minulla on todella ohut ranne, joten pelkäsin että rannekoru on liian iso mutta se oli juuri sopiva ja täydellinen! Hintakin oli ihan kohtuullinen; 59e. Myös mies tykkäsi tästä ostoksesta :)

Olen ajatellut, että en sitten laittaisi muita koruja näiden ja tietysti sormuksieni lisäksi. 


Mitäs tykkäätte ostoksistani?

4 kommenttia:

 1. Onpa kauniita molemmat ostokset! Hyvä kokonaisuus ja tarpeeksi säihkettä ettei muita koruja tosiaan enää tarvitse. Hyvä tosiaan varautua tuohon kääntymiseen, varmasti häiritsisi itseänikin. Saisiko sitä jotenkin pihdeillä puristettua tiukemmaksi, ettei käänny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna :)

   Sulho ihmetteli, kun "valitin" asiasta, että eihän se haittaa :D Ja eihän se välttämättä kuvissa helposti näykään, jos hiukset auki, mutta itseä häiritsisi kun oon tällainen "ärsyttävän" pikkutarkka :D :D
   Voisin kokeilla puristaa pihdeillä tiukemmaksi, kiitos vinkistä :).
   Jos se ei toimi, niin voisi kokeilla vielä laittaa aivan pienen määrän läpinäkyvää liimaa.

   Poista
 2. Tosi kauniita korviksia! Löysin itselleni tänään hyvin samantyyliset :) Ihana on myös tuo rannekorusi! Täytyypäs itselläkin käydä kurkkaamassa Ninkan valikoima :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja pitääpä käydä kurkkaamassa millaiset korvikset olet löytänyt :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)