5/19/2015

Häähankintoja

Kävimme Wanhan sataman Mennään naimisiin- messuilla tammikuussa sulhon kanssa. Jonkin verran messuja on tullut kierrettyä, mutta kyseiset messut olivat erityisen hyvin järjestetty ja ideoita syntyi paljon. Yleisesti messuilla oli muutenkin todella kiva tunnelma <3

Kyseisiltä messuilta lähti myös jotain mukaani. Nimittäin tämä ihana hennon vaaleanpunainen sukkanauha löytyi Ninkan messupisteestä. Vaikka sukkanauhassa on strassikoru, ei se kuitenkaan tunnu kovin painavalta ja pysyy hyvin jalassa (ei lähde valumaan). Uskoisin, että sopii kyllä täydellisesti tulevaan pitsiseen(?) hääpukuuni, vaikka eihän tämä sieltä alta näykään :D. Kuten jo arvata saattaa, meille tulee siis yhdeksi hääohjelmaksi sukkanauhan heitto.Kuva

Vaikka juhlapaikkaamme varten ei tarvitsekaan hankkia juurikaan somisteita, jotain pientä olen hankkinut. Todennäköisesti nämä jääkin ainokaisiksi somisteiksi "pakollisten" somisteiden lisäksi (kukat, paikkakortit, pöytänumerot jne.). Viime syksynä Kreetan lomalta mukaan lähti nämä kaksi pikkulaivaa.Vieraskirja. Häihin on erilaisia ihania "vierasterveyhdys" ideoita, mutta tykkään eniten itse perintenteisestä kirjasta, johon viestit hääparille kirjoitetaan. Varsinaisesti tätä ei ole hankittu häitä varten vaan alunperin hankin tämän valmistujaisiini. Vieraskirja on kuitenkin kulkenut mukanamme koko seurustelun ja yhdessä vietettyjen juhlien ajan ja siihen ovat luonamme vierailleet henkilöt kirjoittaneet terveiset vuosien varrella. Näin päätimmekin, ettemme häitä varten halua ostaa erillistä vieraskirjaa vaan tämä sama toimii myös häissämme. Kirjaa on ihana selata jo nyt ja varmasti myös tulevaisuudessa :)


Meillä häissä vieraskirjalle on erillinen pöytä, joka olisi ehkäpä kuvan tyylinen.

Kuva

Hopeat kehykset lähtivät eräältä kauppakeskusreissulta matkaan. Näistä yksi tulee ainakin sikaripöytään ja yksi vieraskirjalle. Sitten olemme ajatelleen naisten ja miestenhuoneeseen jotakin tervehdystä. En tiedä pitäisikö ostaa vielä yksi lahjapöytää varten.


Samalle pöydälle vieraskirjan kanssa tai miesten- ja naistenhuoneisiin laitetaan myös Canonin valkoinen digitaalinen kuvakehys (samantyylinen kuin kuvassa). Mielestäni tämä on todella kiva idea, koska kehyksissä pyörii kuvia meistä, perheestä ja ystävistämme ja näin vieraatkin voivat kuvien kautta seurata "elämäämme" ja ehkäpä bongata kuvan myös itsestään :).

Kuva

Kuulun facebokissa pariin hääkirppikseen. Mielestäni ideana tämä on erittäin hyvä, koska kaikkia asioista ei tarvitse ostaa uudelleen vaan kierrättää. Tässä meillä siis jotain vanhaa, jos ei muuta löydy :D. Nämä sydänkorit olivat mielestäni todella kivat ja edulliset. Ne laitetaan meillä miesten- ja naistenhuoneisiin. Jossain vaiheessa voin tehdä postauksen siitä, mitä kaikkea koreihin tulee :).Miesten koriin laitoin tummansinisen nauhan ja naisten hennon vaalenpunaisen. Lisäksi tein molempiin koreihin tuollaisen glitterkoristeen.
Koreissa voisi olla esim. näistä teksteistä toinen (suomennos?), mutta eri fonteilla

Kuva


Kuva


Messuilta olen hankkinut jonkin verran häälehtiä. Yleensä messuilla myydään tarjouksessa esim. 3 lehteä 10e ja se on mielestäni ihan kohtuullinen hinta. Niistä olen saanut joitakin hyviä vinkkejä/inspiraatiota, mutta tuntuu että sisältö on aina melko samanlainen ja kauheasti uutta asiaa ei tule. Lehdissä on kuitenkin sellaista kivaa romanttista häätunnelmaa, joten siksi niitä on ihana lukea. Näitä voi sitten kierrättää kavereille, kun heillä alkaa hääsuunnitelmat ;)Kun häiden suunnittelu alkoi, halusin hankkia itselleni jotain häihin liittyvää. Mikäs sen parempi suunnitella häitä, kuin pitää valkoista bride hupparia yllään ja vaihtaa "morsius vaihde" päälle :) . Huppari ostettu täältä.Tässä kuvassa luemme häälehtiä yhdessä koiramme kanssa.Ajattelin, että voisin tilata vielä tämän ihanuuden hääpäivän valmistautumista varten Victorias Secretiltä.

Kuva
Millaisia hankintoja te olette tehneet? Aiotteko hankkia paljon somisteita?


2 kommenttia:

 1. Ei vitsit, mulla on ollut nuo samat victoria's secretin huppari ja aamutakki tietokoneella suosikeissa vaikka kuinka pitkään, mutta en ole vielä raskinut tilata :D Samasta mallistosta haluaisin tilata nuo vaaleansiniset i do-alushousut (jotain sinistä!), mutta en tiedä näkyisivätkö ne sitten puvun läpi mikä olisi aika kamalaa :D
  Tosi kivoja hankintoja olet tehnyt, etenkin tuo sukkanauha on tosi kaunis eikä niin "perus". Koritkin on kivat, mäkin olen ajatellut meille vähän vastaavia :) Ja onpa ihanaa kun teillä on ollut tuollainen vieraskirja jo pitkään käytössä, sitä on varmasti ihana lukea vuosien päästä!
  Muuten, minkä rotuinen teidän koira on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo huppari on ihanan pehmeä, suosittelen. Tilasin sen viime syksynä ja on lämmittänyt syys- ja talvi-iltoina :). Toistaiseksi se on ollut vain koti käytössä. VS:lla on kyllä kaikkia ihania morsiustuotteita! Voithan kokeilla näkyykö läpi luonnonvalossa läpi, ois kyllä aika paha jos näkyisi :D . Noi korit oli munkin mielestä tosi kivat ja halutaan että vieraat voivat tarvittaessa turvautua korin tuotteisiin (päänsärkylääke, laastari, kynsiviila jne.), jotta mikään ei estä juhlimasta meidän päivänämme ;). Esim. kerran häissä yhdellä tytöllä meni olkain rikki, eikä ollu wc koria -> ei voinut korjata asiaa ja joutu koko illan nostelee mekkoa. Kerran taas mulla tuli punkut päälle, mutta pitopalvelusta löytyi suolaa ja sain sitä vähän pyyhittyä + mulla oli onneksi punainen mekko.

   Joo, tuo vieraskirja on kyllä kiva ja näkee kaikkien terveiset monista elämänjuhlista :). Meillä on Choco niminen Chihuahua :)

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)