5/23/2015

Baby shower

Oikeastaan kukaan ystävistäni ei (ainakaan tällä hetkellä ;)) suunnittele häitä. Onneksi he jaksavat kuunnella omia häähölötyksiäni, vaikka tietysti yritän olla kuormittamatta heitä hääaisoilla liikaa ja puhua muistakin asioista :D Baby juhlia ollaan sen sijaan vietetty muutamat kerrat, viimeksi tämän viikon torstaina. Jenkeistä Suomeen rantautunut baby shower-juhlat on ihana idea kokoontua juhlimaan äitiyttä ja lapsen syntymää.Tässä muutama kuva illan juhlista:


Äidille ja pikkuiselle tarpeellisia lahjoja :)
Ihana idea oli myös antaa äidille erilaisia kuponkeja, kuten leffa-ilta ystävien kanssa 3h (vauva hoitoon), imurointi ja tiskaus-kortti, jonka voi antaa miehelle ja monia muita n.svapautuksia :)
Yhtenä hauskana baby shower leikkinä on se, että arvuutellaan lapsikuvasta kuka kukin on. Joidenkin kohdalla samat kasvon piirteet on vielä havaittavissa, toiset taas täysin erinäköisiä. Tietysti juhlissa arvataan myös lapsen syntymäpäivä ja aika, sekä mitat ja haastavimpana mikä lapselle tulee nimeksi. Juhlien lopuksi liimasimme lapsikuvat ja arvaukset vauva-kirjaan. Lisäksi kirjoitimme kirjaan terveiset tuleville vanhemmille ja pienokaiselle :)Arvaatte varmaan väriteemasta kumpi on tulossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)