4/26/2015

Mekkoa metsästämässä osa 2

Eli eilen kävin siskoni ja ystäväni kanssa kokeilemassa häämekkoja Lavemilla ja Niinattarella. Kokeilin Lavemilla jo aiemmin löytämiäni suosikkimekkojani. Toinen näistä mekoista, joka oli niistä omakin suosikkini, oli myös heidän mieletään se täydellinen hääpuku. Siskoni tosin sanoi, että hänen mielestään mekko on ehkä aavistuksen verran avoinainen, mutta kun nyörit laittaa tarpeeksi kireälle niin mielestäni se ei jää liian avoimeksi. Tämä mekko ei siis ehkä ole paras mahdollinen rintavalle naiselle, koska se ne eivät hääpäivänä saa puvusta mielestäni näkyä/pursua, ettei kokonaisuus ole halvan näköinen. Minulla ei sitä ongelmaa ole. Mekko oli pitsinen ja merenneitomallinen, jossa on pieniä strassikirjailuja ja pitkä, todella kaunis laahus. Lavemin mekoista ei siis saa ottaa kuvia ja kyseinen mekko on heidän omaa mallistoaan, joten sitä ei löydy netistäkään. Toisaalta jos (kun! iiks) tähän mekkoon päädyn, niin en halua paljastaa sitä täällä blogissanikaan, jotta tuleva mieheni ei sitä vahingossakaan täältä näkisi ;).

Niinattarelle olin tulostanut heidän sivuiltaan valmiiksi noin 10 merenneitomallista kokeiluvaihtoehtoa. Pettymykseksi niistä löytyi ainoastaan 1 myymälästä, joka ei ollut hyvä. Asiakkaita oli todella paljon ja vaikka mallikuvat minulla tosiaan oli mukana, oli myyjän ehkä aluksi hieman vaikeaa ymmärtää millasta mekkoa haen... Sovitustahti oli tosi tiheä, jotenkin tuntui että koko ajan kauhea kiire saada mekko päälle ja toinen tilanne. Myyjä päätti, että kenkiäkään ei nyt ehdi laittaa tässä tahdissa jalkaan, joka oli hieman ärsyttävää. Myymälässa kaikki mekot ovat noin kokoa 8-10, joka vastaa siis kokoa 38 ja 40. Normaalisti käytän kokoa 34 ja Lavemin mekoissa kokoni on 32, joten mekot olivat auttamatta liian suuria. Tokihan ne sitten pienennetään mittojen mukaan, mutta mielestäni on todella vaikeaa yrittää miettiä miten mekko istuu kun se on monta kokoa liian suuri. Myymälästä löytyi kuitenkin kaksi potentiaalista vaihtoehtoa, joista toisesta kuvat tässä:

Mori Leen 2686

Tämä oli myös kaunis, mutta ns. vikana oli nuo strassikivikosteet rintojen alapuolella. Mielestäni ne sopisivat ainoastaan tuohon yläreunaan. Mekko oli väriltään muistaakseni pearl, eli helmenvaalea. Itse pidän enemmän ivorystä, toki tämän saisi silläkin värillä tilattua.

Haluaisin vielä kuitenkin kyädä katsastamassa mekkoja Zazabellassa ja Stockmannilla, jonne uutuudet tulevat toukokuussa. Toivottavasti joku jaksaa vielä lähetä makutuomariksi :D

Tekstiä muokattu 3.8.2015

4 kommenttia:

 1. Itse vietin lauantaita samoissa merkeissä :) Mua kiinnostaisi, onko sulla tuossa Mori Leen puvussa vanne tai tyllialushame alla? Itse olen nimittäin päätymässä pukuun, jossa on hyvin samantyyppinen helma, mutta se ei itsessään ollut noin kivasti levenevä ja mietinkin tässä että millä sen saisi hitusen muhkeammaksi :D

  VastaaPoista
 2. Joo, mekkosovituksesta tulee kyllä kiva hääfiilis :). Kävitkö monessa liikkeessä?
  Mulla ei ollut siellä kumpaakaan alla. Mun mielestä sun kannattaisi laittaa sinne vanne alle, koska se pitää mekon helman muodossaan ja tuo siihen hieman leveyttä. Lisäksi vanteen kanssa ehkä vielä helpompi liikkua. Aika samantyylisiä mekkoja olet itsekin miettinyt, kävin kurkkaamassa sun häämekkopostauksen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin siis yksityisellä sovittamassa tätä kyseistä mekkoa ja sitten pikasovituksessa Stockalla, kun tämä olikin niin hyvä, enkä halunnut suin päin ostaa ensimmäistä sovittamaani :D Pitäis varmaan kirjoittaa omaan blogiin aiheesta pikimiten eikä vain kommentoida muiden blogeihin... Mutta kiitos näistä tiedoista! :)

   Poista
 3. Onnea täydellisen hääpuvun löytämisestä! :)

  Jo on erikoista, että Niinattarella on noin vähän sovituskokoja ja niin kauhea hoppu, ettei edes kenkien kanssa ehdi sovittamaan! Tuleeko muka jollekin sellainen fiilis tuollaisessa tilanteessa, että "sijoitanpa tonnin tai pari tähän liikkeeseen"? Ja olen samaa mieltä, kyllä se istuvuus pitää nähdä ennen tilaamista. Varsinkin, kun kyseessä on noin kallis ostos. Eiväthän kaikki samaa _kokoa_ olevat ole saman mallisia...

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)