4/24/2015

Hääkengät - pieleen meni

Hääkengät ovat erittäin tärkeä osa morsiamen häälookkia. Haluan ehdottomasti astella alttarille korkokengät jaloissani. Korkoa saisi olla noin 6-8cm. Olisi kiva jos hääkengissä olisi jotain "särmää". Ne voisivat olla vaikkapa siniset, vaaleanpunaiset tai glitteriset.

Googletettuani päiväkausia Internetin ihmeellisessä maailmassa, klikkasin ostoskoriini ihanat korkkarit. No tänään ne vihdoin ja viimein kiikutettiin työpaikalleni, ja avasin innoissani paketin. Valitettavasti kengät eivät olleet mitä tilasin... Ärsyttävääää!!! Okei, toivo ei nyt ihan kokonaan ole menetetty. Kenkien koko on täydellinen, kengät ovat mukavat jalassa ja korko on juuri sopiva. Uskon, että nämä jalassa jaksaisin koko päivän. Mutta toisaalta...kengät on ehkä liian glitteriset kuin nämä mitkä luulin saavani. Eli kengissä on pienen pieniä glittereitä sen sijaan, että olisi tällainen yhtenäinen ns. sileä glitterpinta. Kengät on siis mielestäni ihan hienot, mutta kun eivät ole juuri sitä mitä odotin, niin meni vähän maku :(. Työkaverit kuitenkin näitä paljon kehuivat. Onneksi ne eivät olleet kalliit, mutta niitä ei oikein voi palauttaakaan, koska palautus postimaksut olisivat varmasti melko suuret. Huomenna menen kokeilemaan hääpukuja ja otan nämä mukaani. Katson sitten miltä näyttää mekkojen kanssa. Jos näyttää siltä, ettei ole minun juttuni niin myyntiin lähtee.

 Eli nämä tilasin

Ja nämä sain..Mitä mieltä olette näistä? Olenko vain liian pikkutarkka ja odotan jos näihin vielä erityisen paljon tykästyn vai lähteekö myyntiin ja joku toinen morsian saa näistä ihanat kengät päiväänsä?


2 kommenttia:

  1. Kauniit ovat nuokin, mutta ymmärrän kyllä harmistuksen kun olivatkin erilaiset kuin tilaamasi. Aika ärsyttävää kun ei voi luottaa saavansa mitä tilaa :(

    VastaaPoista
  2. Joo, voihan noita kenkiä jossain juhlissa käyttää, mutta päätin että näistä ei varmaan hääkenkiä minulle tule. Oli kyllä harmi, kun löysin täydelliset ja sitten paketissa onkin jotain muuta. No, mutta onneksi niitä täydellisiä kenkiä on aikaa vielä etsiä :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)