4/19/2015

Kihlaus ja kihlasormus

Olimme puhuneet kihloihin menemisestä aina välillä ja itseasiassa tein ensimmäisen alustavan häävieraslistauksen jouluna 2012. Miehelle olin antanut vinkkiä siitä, millainen olisi unelmieni sormus.Kosintaa oli siis jo jonkin verran odotettu.

Kosintapäivä 17.5.2014:
Käymme aina välillä viikonloppuisin syömässä ns. hienommissa ravintoloissa. Olimme sopineet, että tällä kertaa mieheni saa valita ravintolan. Mieheni siis varasi ravintolan ja kertoi mihin olemme menossa vasta kosintapäivänä. Ravintolaksi oli valikoitunut klassisinen hotelli Torni. Päivä oli aurinkoinen ja melko lämmin. Ravintolassa mieheni halusi varta vasten ottaa kuuden ruokalajin menun, josta yritin kieltäytyä ruuan määrän johdosta. Päädyimme kuitenkin ottamaan nämä menut, jotka olivat kyllä oikein herkullisia. Mieheni oli ehkä jonkin verran hiljaisempi kuin yleensä...Pääruan jälkeen hän "piti muutamaan lauseen puheen" ja polvistui sormuksen kera. Kosinta tuli yllätyksenä, joten en saanut sanaa suustani ja kyyneleet tulivat silmiini. Sain kuitenkin vastauttua kyllä ja ns. koottua itseni :D. Menun hän halusi ottaa siitä syystä, että oli päättänyt kosia pääruuan ja jäkiruoan välissä. Myöhemmin mieheni kertoi, että oli edellisenä päivänä soittanut isälleni ja häneltä pyytänyt lupaa kosintaan. Ihanaa <3

Seuraavana päivänä kävimme ostamassa miehelleni sormuksen Kultajouselta, josta hän oli myös minun sormukseni hankkinut.

Molempien sormuksiin on kaiverrettu:
x.8.2016 O <3 MMielestäni sormus oli täydellinen nappivalinta, se vain on niin kaunis ja ihana.


4 kommenttia:

 1. Kaunis sormus! Blogisi vaikuttaa oikein kivalta, odotan mielenkiinnolla jatkoa postauksillesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hieman harjoittelua vaatii tämä bloggaaminen, mutta ainakin idoita ja suunniteltavaa paljon :)

   Poista
 2. Samaa olin tulossa sanomaan! Upea sormus ja kivan oloinen blogi, minäkin jään seuraamaan :)
  Meillä oli muuten vähän samanlainen kosinta, mies ehdotti ravintolassa että otetaanko jälkiruoat vaikka yleensä ei oteta, että aloin jo vähän aavistella että hänellä on jotain mielessään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla. Tosiaan blogia vasta aloittelen, eiköhän tämä tästä ala sujumaan pikkuhiljaa. Sulla kanssa mielenkiintoinen blogi ja hauska oli nähdä kuva susta syömässä samana iltana kun mies kosi :)

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)