4/27/2015

Horoskooppiemme yhteensopivuusMe = Vaaka (minä) ja Oinas (hän)

"Ilma + Tuli = Kuuma ilma

Järisyttikö impulsiivinen Oinas maailmaasi? Vaa’an ja Oinaan yhteiselo on vauhdikasta ja menevää. Nautitte toistenne seurasta alusta pitäen, minkä vuoksi rakkautenne todennäköisesti leimahtikin. Vaikka eläinradan vastakkaisina merkkeinä olette toistenne vastakohtia, voitte parhaimmillaan tasapainottaa toisianne. Välillänne voi kipinöidä yhtälailla rakkaudesta ja intohimosta kuin kitkasta.

Oinas on impulsiivinen, kiihkeä ja suuntaa ennakkoluulottomasti kohti uusia haasteita, kun taas Vaaka on jahkaileva, rauhaa rakastava ja asioita maltillisesti lähestyvä. Erilaisuudestanne johtuen kompromissit ovat suhteessa tarpeen. Ne ovat vaikeita etenkin itsepäiselle Oinaalle, mutta onneksi harmoniaa rakastava Vaaka on hyvä suostuttelija.

Hyvät puolet

Oinas on vahva ja rohkea kokeilija, joka usein tekee ensin ja ajattelee vasta sitten. Oinaan riskinotot hirvittävät tasapainoon pyrkivää Vaakaa, mutta ovat samalla piirre, joka kumppanissa eniten kiehtoo ja viehättää. Vaaka on puolestaan punnitseva, älykäs ja analyyttinen. Hän hillitsee usein Oinaan päättömimpiä ideoita. Kumppanisi saa sinusta arvaamatonta apua, jos vain malttaa kuunnella neuvojasi.

Charmantti Vaaka voi opettaa Oinaalle tyyliä ja tahdikkuutta ja auttaa kumppaniaan huomaamaan, ettei oma mielipide aina välttämättä ole ainoa oikea. Oinas puolestaan voi jakaa Vaa’alle rohkeuttaan ja saada tämän luottamaan intuitioonsa päätöstenteossa.

Haasteet

Valintojen tekeminen on Vaa’alle usein vaikeaa. Punnitset päätöksiäsi tarkkaan ja haluat välttää vääriä ratkaisuja. Tapasi pyöritellä useita vaihtoehtoisia näkökulmia on toisinaan ajaa päättäväisemmän kumppanisi hulluuteen. Oletko hänen puolellaan vai häntä vastaan? Yhdessä työskentely voi tästä syystä tuottaa teille vaikeuksia. Siinä missä sinä haluat perehtyä kysymykseen perin pohjin, on Oinas jo valmis jatkamaan eteenpäin.

Olette molemmat sosiaalisia ja jaatte laajan ystäväpiirin ja kontaktiverkoston. Vaa’alla on kuitenkin enemmän sosiaalista silmää ja hienostuneisuutta, kun taas Oinaassa asuu kapinallisempi kujeilija. Toivottavasti ystäväsi ymmärtävät kumppanisi ajoittaista epätahdikkuutta. Huumori auttaa asiaa."


Testaa täältä teidän horoskooppienne yhteensopivuusMielestäni horoskoopeissa on jokin verran perää, ainakin omalla kohdallani vaa'an kuvaus pitää hyvin paikkaansa


Me sovimme hyvin yhteen, koska päättävä oinas tukee ja rohkaisee vaakaa, mutta ei kuitenkaan painosta tai lyttää häntä. Kuten horoskooppien yhteensopivuus tekstissä oli mainittukin, on meidän tärkeää tehdä suhteessamme kompromissejä. Näin kyllä onkin onneksi kuitenkin hyvässä hengessä ja sovimme asioista yhdessä. Me molemmat pidämme  hyvästä ruoasta ja matkustelusta. Mies on meillä tarkempi raha-asioissa, minä taas hoidan meillä sisustuspuolen ja lähes kaikki vaatehankinnatkin :D. Ruuan teemme yleensä yhdessä. Olemme myös samanhenkisiä, arvomaailmamme on yhtenäinen ja yleisesti pidämme samoista jutuista. 

Meillä on sama koulutus (tosin eri pääaine) ja tavatessamme molempien siskot asuivat Espanjassa. Siellä on siis tullut melko paljon käytyä. Lisäksi tulemme melko samanlaisista lähtökohdista ja olemme asuneet monilla eri paikkakunnilla. Molempien vanhemmat ovat eronneet, joten tiedämme että liiton eteen tulee tehdä paljon töitä eikä toista saa koskaan pitää itsestäänselvyytenä. Pyrimme puhumaan ja nauramaan paljon.  

Hankin koiran loppuvuodesta 2009. Minulle oli erityisen tärkeää, että kun alan seukkaamaan, tulee tulevan kumppanini pitää eläimistä ja tietysti koirastani. Koira kuitenin olisi mennyt edelle, jos mies olisi ollut allerginen tai koirista piittaamaton. Oli todella mukava huomata miten hyvin he tulivat ensitapaamisesta lähtien toimeen ja miten eläinrakas myös mieheni on.2 kommenttia:

  1. Haha tää oli huippu, meitä on kaks oinasta ja testin tuloksen mukaan tuloksena on räjähdys :D No onneks ihan positiivinen sellainen! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, tää osui meillekin hyvin kohdilleen :D

    Kaks oinasta sopii varmasti hyvin yhteen, ainakin ootte spontaaneja ja "suoria" :) Mut sitten välillä tarvitaan niitä kompromissejä, kuten joka suhteessa.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)