4/24/2015

Häidemme teemavärit

Moni hääpari järjestää nykyään häät johonkin teemaan liittyen. Meillä varsinaisesti yhtä selkeää teemaa ei ole, halusimme kuitenkin että teeman sijaan meillä on selkeästi valittu tietyt teemavärit. Tietysti värien tulee olla harmoniassa keskenään ja myös sopia hyvin yhteen. Oikeastaan mitään häähankintoja ei mielestäni voi tehdä ennen kuin on sopinut joko teemasta ja/tai teemaväreistä. Uskoisin, että myös vieraille on mukavaa kun hääpaikka on kauniiksi laitettu ja mietitty tarkkaan mikä paikan sisustukseen sopii ja mikä taas ei.

Olen perinteinen, mutta klassinen ja moderni morsian. Näin ollen minulla oli selkeä visio, mitä en ainakaan halua. Esimerkiksi räikeät sirkusvärit eivät ole mun juttu, eikä myöskään minimalistinen tai black and white teema. Maalaisromanttisuus ja rustic ovat etenkin nyt pinnalla. Nekään ei ole mun juttu, vaikka kovin kauniita hääideoita varmastikin olisi tarjolla. Juhlapaikkamme on mielestäni sen verran kaunis sellaisenaan, että mitään ylimääräistä krääsää en halua sinne hankkia, vaikka välillä mieli tekeekin ostaa kaikkea ja paljon :D Yritän todella pitää mielessä, että vähemmän on enemmän.

Hääväreiksi on valikoitunut sellaiset värit, jotka näkyvät ehkä eniten arjessamme pukeutumisen ja sisutuksen kautta. Näin saamme häistämme meidän näköisemme. Olen melko pikkutarkka, joten minulle on tärkeää onko kaason korissa vaaleanpunainen, valkoinen tai kenties tummansininen nauha. Ehkä nämä pienet "tärkeät" yksityiskohdat oli yksi syy, miksi aloin hääblogia kirjoittamaan; sulhasta ei yksinkertaisesti tällaiset asiat kiinnosta :D Enkä häntä viitsi liikaa näillä asioilla lähteä rasittamaankaan. Tästä tulikin mieleen, että pitääpä kirjoittaa horoskooppipostaus ;).

 * Päävärinä häissämme on valkoinen perinteitä kunnioittaen. Hääpukuni tulee olemaan valkoinen ilman mitään tehostevärejä ja kaikki isot linjat ovat valkoisia. Valkoinen on myös siinä mielessä helppo, että sen kanssa sopii mielestäni mikä väri tahansa. Ps. sen verran perinteitä rikotaan, että sulhanen ei tule pukeutumaan mustaan

* Koska järjestämme häät meren läheisyydessä, oli selkeää että tämä näkyy myös jollakin tapaa häiden teemaväreissä.Näin ollen tummansininen, eli navy blue valikoitu yhdeksi häiden tehosteväreiksi. Varsinaista meriteemaa meille ei kuitenkaan tule.

* Haluan häihini hieman säihkyvyyttä, joten valintana oli kulta tai hopea. Käytän enemmän koruissa hopeaa ja myös sormukseni ovat valkokultaa,  joten valinta oli helppo.

* En ole perinteisen punaisen fani, mutta vaaleanpunainen toi sopivan romanttisen sipauksen näiden muiden värien yhteyteen.

Näiden värien keskelle lähdetään siis rakentamaan meidän häitä <3


Muutamia hankintoja olen jo tehnyt näihin teemaväreihin liittyen:


Teippinauha tilattu täältä

Tummansinivalkoraita tilattu Etsystä, vinkin tästä bongasin white &knight blogista :)

Pikkulaivat ostettu Kreetalta

Tällainen vieraslahja olisi ihana :)

 
Inspiraatiokuvia teemaväreihimme liittyen

Lisää kuvateksti

2 kommenttia:

  1. Ihana värimaailma ja kauniita somistusideoita. Tuo navyraidallinen nauha on mulla jokin kestosuosikki, näyttää hyvälle :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Joo, navynauha on todella nätti ja sitä tulee varmaan käytettyä jonkin verran somistuksiin esim. kaasojen kimppuihin jne.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)